Epson își extinde gama premiată EcoTank cu noi modele de imprimante din categoriile home și small business

Usain Bolt este noua imagine Epson pentru promovarea imprimantelor EcoTank

 

București, 14 octombrie 2021 – Epson își extinde gama de imprimante EcoTank, din categoriile home și small business. Cu noile imprimante și multifuncționale, utilizatorii se pot bucura de printare mobilă, fără bătăi de cap și de un cost pe pagină redus. Odată cu prezentarea noilor echipamente EcoTank, Epson anunță și lansarea oficială a parteneriatului cu Usain Bolt. Renumitul sprinter, care a câştigat aurul olimpic de 8 ori, va fi ambasadorul campaniei pentru promovarea imprimantelor Epson EcoTank.

„Fill and Chill” – „Realimentează și relaxează-te” este motto-ul pe care Usain îl va pune în practică, având la bază avantajele imprimantelor Epson EcoTank ce sunt livrate cu cerneală pentru până la 3 ani4. Motto-ul stă la baza unei campanii TV, care se va derula în Marea Britanie și Germania, dublată de panouri publicitare, campanii online, in-store și pe rețelele de socializare.

Sunt încântat să lucrez alături de Epson pentru a promova imprimantele EcoTank. Aleg mereu să semnez parteneriate doar cu brandurile care cred că pot face o diferență reală. Imprimantele EcoTank elimină multe din frustrările generate de tipărirea cu echipamente cu cartușe de cerneală şi cred că orice lucru care ne face viața mai ușoară e un lucru bun. Dar este mult mai mult decât atât! Avem valori comune, cum ar fi construirea unui viitor mai bun. Pentru Epson, este vorba despre consolidarea încrederii în produsele sale, produse care ajută comunitățile să crească și să prospere. Iar pentru mine e important să-i pot inspira pe ceilalți să-și urmeze visurile, indiferent de cât de mari sau mici ar putea fi acestea”, declară Usain Bolt.

De la lansarea gamei de imprimante EcoTank în anul 20101, Epson a vândut peste 60 de milioane de unități în întreaga lume. Imprimantele EcoTank le oferă utilizatorilor posibilitatea de a economisi până la 90% din costurile generale de imprimare2 și vin echipate cu recipiente de cerneală cu randament ridicat, special concepute pentru a alimenta eficient și facil rezervoarele de cerneală integrate. Cu un design compact și conectivitate completă Wi-Fi și Wi-Fi Direct, imprimantele pot fi instalate și integrate cu ușurință în orice casă sau birou. Noile modele EcoTank sunt compatibile cu aplicația Epson Smart Panel, ceea ce permite utilizatorilor configurarea și controlarea lor (monitorizarea, imprimarea, scanarea etc.) cu ajutorul dispozitivelor smart.

Spune adio cartușelor de cerneală!

Rezervoarele de cerneală de mare capacitate din echipamentele EcoTank permit alimentarea eficientă, iar recipientele de cerneală special create pentru aceată gamă sunt proiectate astfel încât să poată fi realimentate doar culorile consumate.

Aceste imprimante economice au în cutie recipiente de cerneală care vor asigura necesarul pentru până la 3 ani3 de funcționare. Modelele EcoTank L1210, L1250, L3250, L3260 și L5290 sunt livrate cu cerneală suficientă pentru a imprima până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 de pagini color, în timp ce modelele EcoTank L4260, L6260, L6270 și L6290 au la livrare suficientă cerneală pentru a imprima până la 14.000 de pagini alb-negru și 5.200 de pagini color. În momentul în care va fi necesară realimentarea cu cerneală, un set accesibil de recipiente oferă echivalentul a până la 66 de cartușe de cerneală2.

Toate noile modele de imprimante Epson EcoTank au la bază tehnologia Micro Piezo Heat-Free, tehnologie ce permite înregistrarea unui consum redus de energie și o nevoie mai mică de piese de schimb. Capul de imprimare este, de asemenea, preinstalat, astfel încât configurarea imprimantei este un proces lipsit de complicații. Modelele L6260, L6270 și L6290 folosesc, în plus, tehnologia capului de printare Epson PrecisionCore, una dintre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu jet de cerneală din lume.

În condițiile în care din ce în ce mai mulți angajaţi lucrează de acasă, având o viață de familie mai aglomerată, noile imprimante Epson EcoTank sunt binevenite în orice cămin sau birou mic. Costurile reduse de funcționare și confortul imprimării flexibile, fără cartușe de cerneală, cu o conectivitate mobilă optimizată, fac ca noile noastre modele EcoTank să se potrivească tuturor utilizatorilor”, declară Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România şi Bulgaria.

  1. Vânzări cumulate de imprimante Epson cu rezervor de cerneală de la lansarea în 2010, pe baza datelor interne Epson cu privire la livrările de echipamente.
  2. Pe baza calculelor Epson, costul mediu economisit pe pagină și numărul mediu de cartușe cu jet de cerneală necesare pentru a imprima același număr de pagini ca și recipientele de cerneală Epson EcoTank „101” și „103”. Comparație între randamentul mediu (tipăriri A4 ale ISO / IEC 24711) a seriei de recipiente EcoTank „101” și „103” și consumabilele originale (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, 2020 livrări, publicat Q1 2021) utilizate în topul 25 cele mai vândute imprimante cu jet de cerneală A4 de consum, pentru consumatori, sub 100 EUR (fără taxe) în Republica Cehă, Ungaria, Polonia și Turcia (IDC, Trimestrial Hardcopy Peripherals Tracker, livrări 2020, publicat T1 2021). Costul pe pagină calculat prin împărțirea veniturilor relevante din vânzările de recipiente de cerneală / cartușe și randamentul total la vânzările unitare.
  3. Pe baza volumului de imprimare de 100 de pagini pe lună și a celui mai mic randament produs din primul set de cerneluri.
  4. Costul mediu pe economie de pagină și numărul mediu de cartușe cu jet de cerneală necesare pentru a imprima același număr de pagini ca și recipientele de cerneală EcoTank „102” și „104”. Comparație între randamentul mediu (tipăriri A4 ISO / IEC 24711) a sticlelor EcoTank „102” și „104” și consumabilele originale utilizate în cele mai bine vândute 50 de imprimante cu cartuș cu jet de cerneală (conform Dispozitivelor de imprimare inkjet GfK și a cartușelor de imprimare inkjet Date despre piața panourilor de vânzare pentru Germania, Franța, Marea Britanie, Spania și Italia, 19 aprilie – martie 2020).
  5. Randamentele cotate sunt extrapolate pe baza metodologiei originale Epson din simularea tipărită a modelelor de testare prevăzute în ISO / IEC 24712 sau 29103. Randamentele cotate NU se bazează pe ISO / IEC 24711 sau 29102. Randamentele cotate pot varia în funcție de imaginile pe care le tipăriți, tipul de hârtie pe care îl utilizați, frecvența tipăririlor și condițiile de mediu, cum ar fi temperatura. În timpul configurării inițiale a imprimantei, o anumită cantitate de cerneală este utilizată pentru a umple capul de imprimare duze, prin urmare randamentul setului inițial împachetat va fi mai mic.

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al Grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu 1.830 de angajaţi, vânzările Epson Europe pentru anul fiscal 2017 au fost de 1,7 miliarde de Euro.

http://www.epson.ro

Programul „Viziunea ecologică 2050”  

http://eco.epson.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *