FANI DE PE ÎNTREG MAPAMONDUL AU URMĂRIT RAZERCON 2021, EVENIMENT LIVE PLIN DE ANUNȚURI EXCLUSIVE, AVANPREMIERE ȘI CONCURSURI

Fiind primul livestream de gaming neutru în privința emisiilor de carbon, RazerCon 2021 a fost un eveniment cu un succes incredibil, ce a sărbătorit comunitatea de gaming și a stârnit interesul a 1,5 milioane de spectatori din întreaga lume.

 

 

BUCUREȘTI, 22 octombrie 2021 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial (Hong Kong Stock Code: 1337), a făcut din ziua de 21 octombrie 2021 un adevărat prilej de sărbătoare pentru comunitatea globală de gameri.

Fani din întreaga lume au fost prezenți online la RazerCon 2021, primul livestream de gaming din lume 100% neutru în privința emisiilor de carbon, pentru a urmări prezentarea susținută de Min-Liang Tan, CEO-ul Razer. Acesta a anunțat intrarea Razer în categoria componentelor PC de înaltă performanță, a oferit noi informații despre eforturile Razer de sustenabilitate și a dezvăluit în mod exclusiv o mulțime de produse ce vor fi lansate în viitor.

Evenimentul digital din acest an a avut un succes incredibil printre fanii Razer, depășind recordul stabilit de RazerCon 2020. Momentul de maximă audiență a surprins un număr de 1,5 milioane de spectatori conectați simultan, iar per total evenimentul a avut un număr de peste 375.000 de ore vizualizate și 250 de milioane de afișări pe YouTubeTwitch, Twitch, FacebookYouTube și TikTokTikTok.

În stilul caracteristic al Razer, RazerCon 2021 a sărbătorit toate aspectele gaming-ului prin momente ce au evidențiat anumite tipuri de content digital, dar și prin anunțuri importante din partea unor parteneri precum Intel, Microsoft, Norton Gaming și Seagate Gaming.

RazerCon 2021 a avut parte, de asemenea, de prezentări remarcabile din partea unor studiouri de gaming precum 24 Entertainment, ArtCraft Entertainment, Capcom, Larian Studios, NEOWIZ, Prime Matter și Saber Interactive. Fanii și spectatorii au fost răsfățați și cu o petrecere Razer pe cinste, aceasta incluzând divertisment live din partea unor celebrități de top din sfera gaming-ului, cum ar fi CouRageJD, Cloakzy, Miro Shot, Viva La Dirt League, DJ Soda și alții.

Pe lângă lansarea unei game complet noi de componente de înaltă performanță pentru PC, Razer a dezvăluit și noi produse la RazerCon 2021, inclusiv mult așteptatul purificator de aer portabil Razer Zephyr, noua familie de scaune de gaming Razer Enki și noi iterații ale altor produse premiate la nivel mondial, cum ar fi gama Razer Kraken V3.

Razer Zephyr Wearable Air Purifier: Respiră viitorul

Fiind anunțat inițial la CES 2021 sub forma lui Project Hazel, un concept apreciat și premiat, Razer Zephyr reprezintă cel mai înalt punct de evoluție al segmentului de purificatoare de aer ce pot fi purtate. Produsul a fost proiectat având la bază conceptele de siguranță, viață socială normală și sustenabilitate.

În august 2021, Razer a anunțat membrii comunității sale globale că se pot înscrie pentru un beta-test al Razer Zephyr. Programul de testare a fost întâmpinat cu aclamări la scară largă și cu un număr covârșitor de înscrieri. Construit luând în considerare comentariile și feedback-ul oferit de fani, Razer Zephyr este un produs conceput pentru a oferi o versiune inteligentă și prietenoasă cu mediul a măștii faciale.

Înregistrate la FDA și testate în laborator pentru o eficiență de 99% BFE, filtrele Razer Zephyr de nivel N95 cu protecție bidirecțională durează de 3 ori mai mult decât măștile de unică folosință și se asigură că atât inspirația, cât și expirația aerului sunt protejate. Dispunând de tehnologie de circulație activă a aerului, Razer Zephyr este echipat cu două incinte destinate schimbului de aer, ce permit circulația ușoară a aerului spre și dinspre purificatorul purtabil.

Circulația aerului prin Razer Zephyr este îmbunătățită de o pereche de ventilatoare cu 2 viteze (4200/6200 RPM) ce furnizează cu ușurință aer proaspăt filtrat, acestea contribuind de asemenea și la o răcire superioară și la o senzație sporită de confort. Mai mult decât atât, interacțiunile sociale sunt mult mai ușoare cu Razer Zephyr mulțumită design-ului transparent, a învelișului special cu efect anti-aburire, dar și grație luminilor interioare ce permit vizualizarea cu ușurință a expresiilor faciale.

Cu sistemul Razer Chroma RGB™ inclus, utilizatorii pot să își arate creativitatea și personalitatea prin personalizarea luminilor interioare și a celor din jurul ventilatoarelor, toate acestea putând fi controlate prin intermediul aplicației Razer Zephyr ce este disponibilă pe iOS și pe Android. Proiectate pentru confort și sănătate, atât garnitura moale din silicon ce se află la contactul cu fața, cât și cele două curele ajustabile de prindere pentru cap și gât asigură o etanșare perfectă peste gură și nas, dar și o potrivire sigură și confortabilă pentru toate dimensiunile de cap.

Construite pentru un viitor durabil, filtrele Razer Zephyr de nivel N95 își mențin eficiența optimă de filtrare pentru până la trei zile, rezultând astfel cu 80% mai puține deșeuri decât în cazul măștilor chirurgicale de unică folosință.

Pentru mai multe informații despre Razer Zephyr, consultați acest link.

Razer Zephyr este disponibil pe Razer.com la prețul recomandat de 109,99 Euro.

Razer N95 Grade Filter Pack (set de 10 filtre) este disponibil pe Razer.com la prețul recomandat de 34,99 Euro.

Razer Zephyr Starter Pack (ce conține Zephyr + 3 pachete N95 Grade Filter Pack) este disponibil pe Razer.com la prețul recomandat de 159,99 Euro.

 

Familia Razer Enki: Confort pe tot parcursul zilei

De asemenea, în cadrul RazerCon 2021 a mai fost lansată cea mai recentă gamă de scaune de gaming Razer. Concepute din start pentru confortul în gaming pe tot parcursul zilei, gama de scaune gaming Razer Enki a fost supusă unei etape extinse de cercetare și dezvoltare pentru a le oferi jucătorilor nivelul maxim de confort pentru cele mai lungi sesiuni de gaming.

Modelul central al gamei este scaunul Razer Enki, care a fost proiectat având în vedere distribuția optimă a greutății. Cu un nou design de spătar cu o arcuire de 110 grade a zonei din dreptul umerilor, un șezut lat de 21”, o înclinare de 152 de grade și un suport lombar încorporat, Razer Enki influențează subtil postura pe scaun prin eliberarea presiunii și a stresului de pe spate și picioare. Zona arcuită pentru umeri ajută utilizatorii să rămână înclinați în poziția ideală, în timp ce șezutul lat a scaunului ajută la împărțirea uniformă a greutății.

Exteriorul scaunului este îmbrăcat într-o piele sintetică prietenoasă cu mediul și cu textură duală, pentru un confort îmbunătățit, și poate rezista la uzură mulți ani de utilizare. Această piele este fabricată prin procese cu un consum redus de energie și emisii de carbon scăzute, fără solvenți dăunători mediului. Razer Enki vine, de asemenea, cu o pernă de cap de înaltă calitate, care oferă un plus de sprijin capului și gâtului.

Razer Enki va fi disponibil în culorile verde Razer, negru și Quartz Pink, permițându-le gamerilor să facă un pas înainte în personalizarea setup-ului de gaming.

Pentru o creștere și mai mare a confortului în gaming pe tot parcursul zilei există scaunul Razer Enki Pro. Având un finisaj din fibră de carbon pe exteriorul scaunului, acesta este tapițat cu Alcantara® de nivel premium și cu piele artificială sustenabilă, și dispune de un spătar cu densitate duală pentru un confort țintit al spatelui. Razer Enki Pro depășește toate limitele, ducând sesiunile de gaming la un nivel suprem al confortului pentru întreaga zi.

Pentru jucătorii care caută cel mai bun raport calitate/preț, Razer Enki X prezintă aceleași elemente de design ca Razer Enki pentru un confort esențial atunci când te joci toată ziua. Disponibil în culoarea verde Razer, Razer Enki X este înarmat cu cotiere 2D și o înclinare la 152 de grade, și se potrivește astfel cu o multitudine de stiluri de șezut pe scaun, indiferent dacă utilizatorii doresc să stea ridicați pentru a se concentra sau să se lase pe spate și să se relaxeze.

Aflați mai multe despre familia de scaune de gaming Razer Enki aici.

Razer Enki Pro, Razer Enki și Razer Enki X sunt disponibile pe Razer.com și la retaileri selectați, la prețuri începând de la 329,99 Euro.

Familia Kraken V3: Simte jocurile, scufundă-ți simțurile

De-a lungul istoriei gamingului, tehnologia audio și vizuală a evoluat pentru a ne capta cât mai profund simțurile vederii și auzului pentru a crea experiențe cât mai realiste în jocuri. Construită de la zero pentru a permite cea mai captivantă experiență audio de joc posibilă, gama Razer Kraken V3 marchează o revizuire a Kraken-ului atât de apreciat de fani, păstrând elementele fundamentale apreciate ale căștilor și implementând Razer HyperSense pentru a oferi o experiență naturală și mai multe funcții.

Razer HyperSense este o tehnologie haptică inteligentă care oferă un feedback senzorial tactil bogat și realist, bazat pe indicii audio. Aceasta le permite jucătorilor să simtă acțiunea în jocurile lor preferate, utilizând difuzoare haptice avansate în interiorul cupelor pentru a converti semnalele sonore într-un feedback senzorial tactil dinamic.

 

La RazerCon 2021, Razer a prezentat Razer Kraken V3 Pro, primul set de căști fără fir din iconica gamă Kraken a lui Razer. Echipate cu Razer HyperSense și reglaj prezent direct pe cască, jucătorii pot personaliza intensitatea haptică pentru o senzație cât mai naturală și un feedback puternic.

Căștile integrează difuzoare Razer TriForce Titanium de 50mm pentru a crea un sunet puternic și captivant, în timp ce funcția THX Spatial Audio le oferă utilizatorilor o opțiune de sunet surround cu funcții de personalizare audio mai complexe. Acestea au un design reîmprospătat al liniei Kraken, mai subțire și mai ușor, cu un element circular și lucios Razer Chroma RGB, un microfon HyperClear Supercardioid detașabil și un port de încărcare USB-C.

Gama Razer Kraken V3 include, de asemenea, Razer Kraken V3 HyperSense, care oferă aceeași experiență haptică, dar cu fir, și Razer Kraken V3, care prezintă specificații identice, însă fără functia haptică.

Pentru mai multe informații despre gama de căști Razer Kraken V3, consultați acest link.

Razer Kraken V3 Pro, Razer Kraken V3 HyperSense și Razer Kraken V3 vor fi disponibile pe Razer.com și la retaileri selectați, la prețuri începând de la 109,99 Euro.

Razer Book este acum disponibil cu Windows 11 și pe culoarea Quartz

RazerCon 2021 a dezvăluit de asemenea și laptopul Razer Book într-o nouă culoare preferată a fanilor, Quartz. Conceput pentru cei care știu ce vor și pentru antreprenorii cu o personalitate neînfricată, ultraportabilul Razer Book Quartz este înarmat cu procesorul Intel EVO și Windows 11 preîncărcat și duce productivitatea la nivelul următor, cu un ecran uimitor fără rame și cu o baterie pe care te poți baza pe tot parcursul zilei. Construit pentru mobilitate, Razer Book Quartz este un companion compact – cu o greutate de la 1,34 kg și o grosime de doar 15.15mm, poate fi mutat fără efort de la un job la altul.

Pentru mai multe informații despre noul Razer Book Quartz, consultați acest link.

Laptopul Razer Book în culoarea Quartz este disponibil pe Razer.com și la anumiți comercianți, la prețuri începând de la 1.099,99 Euro.

La achiziționarea oricărui laptop Razer, inclusiv noul Razer Book Quartz, clienții vor primi o licență de un an pentru FL Studio Producer Edition folosind codul promoțional GETFLSTUDIO.

Extinderea ecosistemului Razer Gold: Orice ai juca, plătește cu Razer Gold

Razer Gold, creditul virtual unificat al Razer conceput pentru gamerii din întreaga lume, a dezvăluit că platforma și-a extins recent amprenta globală și a depășit 30 de milioane de utilizatori la nivel mondial și peste 42.000 de titluri de content disponibile, făcându-l unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din prezent .

La RazerCon 2021, Razer Gold și-a anunțat si sponsorizarea pentru viitoarele finale ale campionatului mondial Call of Duty Mobile din decembrie și a dezvăluit că Razer Gold va alimenta în curând plăți pentru Call of Duty Mobile, permițând jucătorilor CODM să se reîncarce prin gold.razer.com.

Separat, TikTok a cucerit lumea cu peste 1 miliard de utilizatori din întreaga lume. Pentru a se  alătura fenomenului, Razer Gold a început să integreze TikTok pentru a sprijini creatorii de conținut de pe platformă prin Live Gifting, oferind utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa în mod convenabil monede TikTok prin Razer Gold începând în decembrie. Ca parte a parteneriatului mai larg cu ByteDance, utilizatorii se pot aștepta să fie adăugate mai multe jocuri Nuverse pe lângă Ragnarok X și Dark Nemesis.

Puteți afla mai multe informații despre Razer Gold la acest link.

RazerCon 2021: O sărbătoare pentru gameri, de la gameri

RazerCon 2021 a avut un succes imens, atingându-și obiectivul de a crea amintiri de lungă durată cu comunitatea globală de gaming. În cazul în care ați ratat evenimentul, vă puteți bucura de înregistrare la acest link.

Pentru a sărbători RazerCon 2021 și pentru a comemora, de asemenea, cea de-a 20-a aniversare a lui Halo, 343, AMD și Razer s-au asociat pentru a face un giveaway special, ce constă în placa grafică AMD Radeon ™ RX 6900 XT Halo Infinite Limited Edition, o versiune tematică Halo Infinite a plăcii grafice flagship a lui AMD. Aceste plăci grafice speciale nu vor fi disponibile pentru achiziționare, însă fanii vor avea șansa să câștige una dintre acestea prin diferite activități de giveaway, începând de la RazerCon și până la lansarea Halo Infinite.

Fanii pot urmări canalele de social media ale Razer pentru a afla mai multe și pentru a participa la aceste giveaway-uri exclusive.

 

PRESS KIT

LINKhere

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 100 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *