Monitoarele ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K, câștigătoarele premiilor GOOD DESIGN și Wallpaper* Awards 2021

Recunoscut ca mixul perfect între design și tehnologie de ultimă oră

București, Românis (22 Octombrie, 2021) – ViewSonic Corp., furnizor global de soluții vizuale, a câștigat premiul GOOD DESIGN AWARD 2021 și Wallpaper* Smart Space Award 2021 la categoria ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ pentru monitoarele profesionale ColorPro™ VP2776 și VP2786-4K. Remarcate pentru designul lor inovator și intuitiv, cele două monitoare au fost premiate la începutul acestui an și cu iF Design Award.

„Suntem încântați și onorați să fim recunoscuți pe scena globală de către experți din industrie și media cu premiul GOOD DESIGN AWARD and Wallpaper* Smart Space Award,” a susținut  Oscar Lin, Manager General al Monitor Business Unit pentru ViewSonic. „Este o dovadă a pasiunii infinite a ViewSonic de a crea produse inovatoare și care îmbină perfect designul cu funcționalitatea. Ne propunem să ducem designul la nivelul următor și să dezvoltăm monitoare profesionale ColorPro pentru creatori.”

Sponsorizat de Institutul Japonez de Promovare a Designului, GOOD DESIGN AWARD sărbătorește și recunoaște excelența și calitatea în design în întreaga lume. Monitoarele ViewSonic ColorPro VP2776 ​​și VP2786-4K au fost premiate cu GOOD DESIGN AWARD 2021 la nivel global pentru designul lor sofisticat și capacitatea de a oferi creativilor precizie în calibrarea culorilor.  Aceștia au felicitat faptul că proiectarea centrată pe scop a monitoarelor se adresează nu numai profesioniștilor, ci și persoanelor pasionate.

Premiile inaugurale Smart Space ale revistei Wallpaper * își propun să evidențieze o tehnologie de durată și un design care inspiră și îmbunătățește spațiul de lucru. Juriul a acordat premiul ‘Smartest Design + Tech Collaboration’ monitoarelor ViewSonic ColorPro VP2776 și VP2786-4K pentru „atenția acordată detaliilor, aspect și accentul pus asupra perfecțiunii tonurilor de culoare”. Rama subțire și designul intuitiv permit mai mult spațiu pe birou pentru a lucra eficient și confortabil.

De asemenea, monitoarele au câștigat renumitul iF Design Award 2021 pentru designul minimalist și experiența îmbunătățită a utilizatorului. Caracteristicile lor unice includ ColorPro™ Wheel, un senzor de culoare care realizează o calibrare a culorilor precisă și oferă control complet al setărilor OSD  (On-Screen Display); capacul elegant de umbrire care minimizează lumina din încăpere și lumina ambientală încorporată care reglează o lumina optima pentru spațiile de lucru întunecate.

Cu un aspect minimalist, monitoarele  ColorPro VP2776 și VP2786-4K îmbină perfect designul și funcționalitatea. Calibrate pentru a oferi precizie aatunci c\nd vine vorba de culori și o calitate uimitoare a imaginii, monitoarele validate de Pantone® au o gamă largă de culori 98% DCI-P3 *, o rată de refresh de 165Hz * și tehnologie avansată Nano IPS.

 

Despre ViewSonic

Înființată în California, ViewSonic este un furnizor global de soluții vizuale și desfășoară afaceri în peste 100 de țări din întreaga lume. Ca inovator și vizionar, ViewSonic se angajează să ofere soluții hardware și software complete care includ monitoare, proiectoare, servicii de digital signage, display-uri interactive ViewBoard și ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 de ani de expertiză în afișaje vizuale, ViewSonic a stabilit o poziție puternică pentru furnizarea de soluții inovatoare și fiabile pentru piețele de educație, întreprinderi, consumatori și profesioniști. Pentru mai multe detalii despre ViewSonic, vă rugăm să vizitați www.viewsonic.com.

* Specificațiile diferă în funcție de model sau regiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *