Atelierul de Slăbit aniverseaza 5 ani de la deschiderea primului centru din Bucuresti

Atelierul de Slăbit, rețeaua de clinici de estetică facială, remodelare corporală și epilare definitivă cu laser aniversează luna aceasta 5 ani de la inaugurare. Combinând beneficiile tehnologiei de ultimă generație cu sfaturile medicilor și specialiștilor, lanțul de clinici Atelierul de Slăbit se remarcă prin abordarea integrată a actului medical, combinat cu proceduri de înfrumusețare într-un mix unic de know-how. Planurile de extindere a rețelei vin ca un răspuns firesc la nevoile identificate în rândul consumatorilor.

 

Tendinte de consum in perioada pandemiei:

În 2021, în rețeaua Atelierul de Slăbit s-au prestat peste 14.700 de servicii, din care 60% sunt servicii medicale, făcând parte din divizia Clinica AS, iar 40% reprezintă servicii de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă. Deși per total ponderea serviciilor medicale o depășește pe cea a serviciilor de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, este interesant de remarcat că, după declanșarea pandemiei, serviciile non-medicale au înregistrat creșteri peste așteptări, creșteri ce depășesc cererea pentru servicii medicale.

 

„Anul 2020 a început bine, cu o creștere evidentă față de ceilalți ani, marcată apoi de o stagnare completă în primele luni de lockdown. La redeschidere însă, centrele au fost luate cu asalt. Cererea pentru serviciile de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă a fost una fără precedent, semn că cei care ne trec pragul sunt clienți fideli, care apreciază și au încredere în serviciile pe care le oferim. Astfel, am încheiat anul 2020 cu o creștere de peste 200%, iar anul acesta preconizăm că vom depăși rezultatele anului anterior.” –  a declarat Carmen Todică, co-fondator al Rețelei de Centre Atelierul de Slăbit.

 

Așadar, la ora actuală serviciile non-medicale se păstrează pe loc secund într-o evaluare per total a interesului și a cererii consumatorilor în raport cu cele medicale, însă decalajul dintre cele două segmente nu numai că nu se adâncește, ci dimpotrivă se îngustează semnificativ, dacă evaluăm comportamentul de consum al clienților rețelei Atelierul de Slăbit / Clinica AS. Această creștere accelerată a interesului pentru serviciile non-medicale poate fi pusă pe seama nevoii stringente a consumatorului de a aloca timp de calitate pentru well-being-ul personal, pentru mici momente de răsfăț și relaxare, care poate nu par o necesitate, dar sunt un ingredient cheie pentru echilibrul emoțional al tuturor.

Scurt istoric Atelierul de Slăbit

Traseul a fost unul ascendent încă de la deschiderea primului centru, din zona Tineretului, în anul 2016. În cel de-al doilea an de activitate, apare Clinica AS, primul centru de well-being medical, în zona Dorobanți, în care expertiza medicală se îmbină cu beneficiile aparatelor ultra-performante folosite pentru procedurile de înfrumusețare. Un an mai tarziu, în Mall AFI Cotroceni se deschide cel de-al treilea centru Atelierul de slăbit, pentru ca în ianuarie 2021 centrul să își extindă spațiul, dar și portofoliul de servicii oferite, adăugând la tratamentele de beauty si remodelare corporală si servicii medicale axate pe specializările nutriție și dermatologie. Astfel, centrul s-a transformat într-o micro-clinică unde clienții beneficiază atât de tratamente de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă cu laser,  cât și de consultații și recomandări medicale dermatologice și programe personalizate de nutriție și dietetică.

„Ingredientul principal al succesului nostru este reprezentat de grija permanentă pe care o avem față de oameni. Prin participarea susținută a echipei  – de la conducere, la medici, terapeuți și până la personalul auxiliar – am creat o  comunitate, pe care o dezvoltăm și o cultivăm zi de zi, prin atmosfera caldă și intimă, terapeuți cu experiență, echipamente moderne, abordarea multi-disciplinară, dar și prin modul în care răspundem provocărilor venite din partea clienților nostri. Planurile noastre de extindere a rețelei de centre sunt în asentimentul cererii venite din partea clienților, care își doresc să le facilităm accesul la serviciile noastre în proximitatea locuinței. Am căutat să acoperim zone cheie din capitală și suntem în căutarea locului potrivit pentru a deschide cel de-al patrulea centru în București, dar nu excludem nici extinderea la nivel național.” –  a declarat Carmen Todică, co-fondator al Rețelei de Centre Atelierul de Slăbit.

 

Atelierul de Slăbit – lanțul de clinici de estetică facială, remodelare corporală și epilare definitivă cu laser cu aparatură de ultimă generație. Rețeaua Atelierul de Slăbit dispune în prezent de trei centre în București, amplasate în zone cheie ale capitalei: Dorobanți, Tineretului, AFI Cotroceni și are în plan, pe termen mediu și lung, extinderea în alte orașe mari din țară. Centrele dispun de o gamă variată de tratamente de remodelare corporală și estetică facială care redau suplețea, naturalețea și tinerețea pielii. Printre cele mai populare în rândul celor ce frecventează centrul sunt: Remodelare corporală cu VelaShape II sau VelaShape III, Slăbire localizată prin Criolipoliza CoolTech, Tonifierea pielii cu Radiofrecvența Safyre, Epilarea definitivă laser Elysion Pro sau Primelase.

Facebook: www.facebook.com/atelieruldeslabit/

Instagram: https://www.instagram.com/clinica.medicala.as/ https://www.instagram.com/atelierul.de.slabit/

Site: www.atelieruldeslabit.ro

Locații în București:

  • Tineretului, Gheorghe Șincai nr. 16, Sector 4
  • Dorobanți, Str. Av. Jean Texier nr. 3, Sector 1
  • AFI Cotroceni, Bd. General Vasile Milea Nr. 4, Sector 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *