Boxa Sonos Roam, cadoul perfect pentru cei dragi de sărbători

Boxa Sonos Roam, cadoul perfect pentru cei dragi de sărbători

Deși sărbătorile vor arăta diferit de felul în care am fost obișnuiți și anul acesta, experiențele de audiție potrivite – melodia favorită, un film clasic de sărbători, momentele spontane de dans, colindele atât de îndrăgite – pot face atmosfera să fie mai veselă și mai optimistă.  

 Global_Marketing_Roam-White-HR_JPG-Static-Holiday_Creative-Phone-Holiday_Close_Up-V01-Q4FY21_MST-MST_fid159707

Anul acesta, Sonos propune ca idee de cadou pentru cei dragi modelul Sonos Roam, cea mai nouă boxă portabilă din portofoliul companiei, un produs versatil despre care m-am gândit că ar fi interesant să știi, în cazul în care crezi că merită inclus în articolele dedicate sugestiilor de sărbători pentru cititorii tăi.  

Global_Marketing_Roam-White-HR_JPG-Static-Holiday_Creative-Justin_Chung-Gifts-Candles_1-Q4FY21_MST-MST_fid155628

Boxa inteligentă ultra-portabilă este rezistentă la apă și poate fi partenerul ideal pentru orice aventură, fie ea la căldură, în jurul focului, lângă piscină sau în camera copilăriei tale, acasă la părinți.

Global_Marketing_Roam-Black-HR_JPG-Static-Holiday_Creative-Gift_Wrapping-HolidayCrafting-Q4FY21_MST-MST_fid155620

Mai mult, dacă plănuiești să realizezi anul acesta articole de tip gift guide, avem pentru tine mai multe idei de cadouri Sonos care ar putea fi idei potrivite pentru oricine – fie că este gazda perfectă de sărbători, un iubitor de muzică sau o persoană pasionată de aventură. Poți afla mai multe accesând noul Gift Guide de la Sonos pentru mai multă inspirație în perioada sărbătorilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *