realme anunţă GT NEO 2, un telefon midrange cu specificaţii de flagship

București, România – realme, producătorul de smartphone-uri și produse AIoT cu cea mai rapidă ascensiune din piață, a lansat în România noul telefon  flagship GT NEO 2, un model cu performanțe de top și cu funcții avansate. GT NEO 2 îmbină într-un pachet excelent toate atuurile de care utilizatorul tânăr are nevoie pentru a face față într-o lume modernă plină de provocări. realme GT NEO 2 va fi disponibil în două configurații, 8 GB RAM + 128 GB stocare și 12 GB RAM + 256 GB stocare.

realme GT Neo 2 (2)

Digital Urban Design

realme GT NEO 2 este fabricat din 7 nano straturi pentru o greutate de doar 189g. Ușor de ținut într-o singură mână, telefonul nu reține amprentele și a fost testat astfel încât să asigure o protecție sporită împotriva zgârieturilor. Este, de altfel, prietenos cu mediul înconjurător fiind ușor de reciclat, iar grosimea de doar 8.6mm denotă faptul că este un telefon modern, subțire și plăcut la atingere.

realme s-a inspirat din natură atunci când a creat cele trei culori disponibile pentru noul GT NEO 2. Astfel, telefonul este oferit în NEO Green, NEO Blue și NEO Black.

realme GT Neo 2 (1)

Performanță de top

realme GT NEO 2 este alimentat de Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G, cel mai bun procesor din acest segment, cunoscut pentru performanța sa echilibrată ce oferă utilizatorilor o putere impresionantă și o experiență consistentă. În acelaşi timp, modul GT 2.0 este conceput pentru a optimiza experiența de joc, oferind un impuls major performanței procesorului și ratei de răspundere la atingere. Comparat cu alte smartphone-uri android, procesorul folosit de realme GT NEO 2 oferă cea mai mare viteză de procesare şi cel mai mare scor AnTuTu din acest segment.

Qualcomm a livrat pentru realme GT NEO 2 platforma Snapdragon 870 5G, realizată în procesul de 7nm și cu procesor octa-core la 3.2GHz și GPU la 670MHz. Eficientă și performantă, platforma oferă suficientă putere pentru orice task din timpul zilei, dar oferă și o experiență fluidă în gaming pentru activitățile extra din timpul zilei.

realme GT Neo 2 (3)

Display

realme GT NEO 2 este echipat cu primul display realme HDR 10+, un afișaj E4 AMOLED de 120 Hz. Acesta este un ecran premium, cu o rată de răspuns tactil la 600 Hz și o luminozitate maximă de 1300 niţi, permițând utilizatorilor să vadă clar totul chiar și în condiții de lumină puternică. De asemenea, ecranul oferit pe noul telefon NEO GT 2 este calibrat din fabrică pentru a oferi cele mai bune culori. Indiferent ce urmărești pe acest ecran, imaginea afișată va fi clară și naturală din punct de vedere al culorilor. Panoul AMOLED Samsung E4 oferă un consum de energie mai mic față de E3, un contrast de 5.000.000:1 și o acuratețe mai bună a culorilor.

realme GT Neo 2 (4)

Mai mult, display-ul are trei senzori de lumină care vor ajusta automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală. Acest lucru garantează o luminozitate corectă și adaptată pentru nevoile utilizatorului, oferind un plus de confort în utilizare, în special când telefonul este folosit la exterior în lumina directă a soarelui.

Fiind un telefon cu valențe premium, ecranul poate rula la 120Hz pentru o experiență fluidă, dar în același timp să fie prietenos cu autonomia telefonului. În funcție de activitatea desfășurată pe telefon, ecranul își poată regla automat rata de refresh între 30Hz și 120Hz. În plus, input-ul ecranului este de 600Hz, oferind un răspuns foarte rapid.

Sistem de răcire avansat. Stainless Steel Vapor Cooling Plus

NEO GT 2 este echipat cu un sistem de răcire avansat, menținând telefonul la o temperatură joasă în sarcini intense precum gaming-ul. Sistemul de răcire folosește o suprafață de 4129 mm2, 8 straturi și un gel termic aplicat pentru răcirea procesorului și menținerea acestuia la o temperatură optimă. De asemenea, gelul ajută la disiparea mai rapidă a căldurii pentru a putea folosi telefonul pe termen lung în sesiunile prelungite de gaming.

Suprafața de contact este cu 30% mai mare, temperatura este redusă cu 18 grade Celsius, iar eficiența este crescută cu 20% față de alte sisteme de răcire similare.

GT NEO 2 este primul telefon care folosește un gel termic cu particule de diamant. Acesta este aplicat între cele 8 straturi de material termic, ajutând la o disipare mai eficientă. Diamantul este un material foarte dur și cu o conductivitate termică excelentă de până la 2000W/(mk) la temperatura camerei.  De data aceasta, GT NEO 2 adoptă particule de diamant de dimensiunea 40-50um în compoziția gelului termic, oferind o răcire mai rapidă.

Baterie și încărcare

realme NEO GT 2 folosește o baterie generoasă de 5000mAh care promite 33 de ore de convorbiri, 88 de ore de ascultat muzică, 24 de ore de vizualizat clipuri video sau 8 ore de gaming. Tehnologia de încărcare rapidă SuperDart de 65W oferă o încărcare completă în 36 de minute. Procesul de încărcare este supravegheat de tehnologiile VCVT Intelligent Tuning Algorithm și VFC Trickle Charging Algorithm, pentru a ajusta inteligent voltajul și curentul, protejând bateria și optimizând încărcarea.

Performanţe foto

Telefonul folosește trei camere foto pentru funcții diferite. Camera principală de 64MP cu f/1.8, 26mm, pentru fotografiile cele mai uzuale este acompaniată de alți doi senzori de 8MP pentru fotografii ultra wide și un senzor de 2MP pentru fotografii macro de până la 4cm.

Funcțiile camerei sunt cu adevărat interesante, realme GT NEO 2 oferind o mai multe moduri de a fotografia. Street Photography Mode este cel mai interesant mod, cu funcții precum DIS Snapshot, Instant Focus sau Quick Zoom, ajutând la realizarea unor fotografii de stradă excelente în diferite condiții.

Funcția RAW este integrată pentru a putea obține fotografii la calitate maximă, iar filtre sunt mai bune ca niciodată, oferind soluții precum Street Filter, Dramatic Filter sau B&W Filter.

Audio

Telefonul oferă doua difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos și Hi-Res Audio, oferind în gaming o experiență audio deosebită, în special în jocurile cu multe efecte audio. De asemenea, sunetul din filme va fi redat exemplar, iar melodiile se vor auzi clar și puternic.

GT Mode 2.0

Fanii gaming-ului pe mobil au acum un motiv în plus de bucurie. GT Mode 2.0 dezlănțuie întreaga performanță printr-o simplă apăsare pe ecran. GT Mode 2.0 optimizează experiența de joc crescând rata de refresh a ecranului, controlul tactil este îmbunătățit, procesorul lucrează la capacitate maximă, iar efectele audio din jocuri sunt redate mult mai clar .

 

 

Interfața UI 3.0

Noua interfață UI 3.0 oferă un design mult mai expresiv și o organizare mai bună. Experiența generală este mai fluidă, fiind cu 13% mai rapidă în deschiderea aplicațiilor fața de UI 2.0, cu 12% mai economică și consumă cu 30% mai puțină memorie.

Funcția AOD (Always on Display) este acum disponibilă pe noua interfață, putând afișa informații simple precum data și ora, dar chiar si animații, Omoji-uri etc.

Disponibilitate

Telefonul va fi disponibil din data de 6 decembrie, de Moș Nicolae, în bundle cu ceasurile Watch 2 și Watch 2 Pro, după cum urmează:

  • GT NEO 2 8/128 + Watch 2 – 2.249,00 Lei
  • GT Neo 2 8/256 + Watch 2 Pro – 2.499,00 Lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *