EA SPORTS dezvăluie FIFA 22 Team of the Year, alcătuită conform voturilor fanilor din toată lumea

VIDEO: David Beckham prezintă cei 11 jucători care alcătuiesc Team of the Year

 

 

București, 20 ianuarie:  Electronic Arts (NASDAQ:EA) a anunțat astăzi cel mai bun “unsprezece” al anului, prin extensia de conținut Team of the Year EA SPORTS™ FIFA 22, introdusă astăzi în FIFA Ultimate Team. Între 10 și 17 ianuarie, peste 7 milioane de fani din întreaga lume și-au votat cei 11 preferați dintr-o listă de 80 de fotbaliști nominalizați. Cardurile Team of the Year vor fi disponibile în modul de joc FIFA Ultimate Team TM pe parcursul săptămânii următoare, începând cu jucătorii ofensivi, care vor fi introduși în joc astăzi.

„Promoția EA SPORTS FIFA Team of the Year reflectă autentic opiniile și preferințele a milioane de fani ai fotbalului din toată lumea, care îi evaluează pe cei mai buni jucători ai lumii și îi remarcă pe fotbaliștii cu cele mai importante contribuții fotbalistice în 2021. În fiecare an, ne încărcăm cu entuziasm când vedem implicarea majoră a comunității noastre globale și ne simțim onorați să-i prezentăm pe cei 11 finaliști aleși de aceștia pentru FIFA 22.”, a menționat David Jackson, Brand VP EA SPORTS FIFA.

FIFA 22 Team of the Year

EA SPORTS FIFA 22 TEAM OF THE YEAR este:

*Statisticile reale sunt furnizate de Stats Perform

 

Atacanți:

  • Kylian Mbappé (FRA) – Paris Saint-Germain– În martie 2021, Kylian Mbappé a devenit cel mai tânăr fotbalist din istorie care atinge pragul de 100 goluri marcate în Ligue 1, iar în decembrie a devenit și cel mai tânăr fotbalist cu 100 goluri înscrise pentru Paris Saint-Germain.
  • Robert Lewandowski (POL) – Bayern Munchen– Robert Lewandowski a înscris cele mai multe goluri (43) dintre fotbaliștii care activează în cele mai puternice 5 campionate de fotbal din Europa, setând totodată un nou record de goluri marcate într-un sezon în Bundesliga.
    Lionel Messi (ARG) – Paris Saint-Germain – Lionel Messi a câștigat premiul de Cel Mai Bun Jucător al Copa America 2021, trofeu pe care l-a mai câștigat în 2015. Messi a devenit astfel cel de-al patrulea jucător care câștiga acest trofeu de două ori, și doar al doilea argentinian cu această performanță, după Manuel Seoane (1925, respectiv 1927).

Mijlocași

  • Kevin De Bruyne (BEL) – Manchester City: KevinDe Bruyne a creat 3,7 ocazii de gol pentru coechipierii săi la fiecare 90 minute jucate în Premier League în 2021 pentru Manchester City, conducând această statistică la nivelul ligii engleze (în rândul fotbaliștilor cu peste 500 minute jucate în sezonul trecut).
  • Jorginho (ITA) – Chelsea: Jorginho a realizat 25 de intercepții pentru naționala Italiei la turneul final din vara anului 2021, cele mai multe intercepții reușite de vreun jucător în istoria competiției.
  • N’Golo Kanté (FRA) – Chelsea:Kanté a înregistrat o medie de 1,8 intercepții la fiecare 90 minute jucate pentru Chelsea în toate competițiile în 2021, fiind astfel cel mai prolific jucător de intercepție al Chelsea pe parcursul anului trecut (excluzând jucători care au evoluat pentru Chelsea mai puțin de 2.000 minute pe parcursul anului trecut)

Fundași și portar

  • João Cancelo (POR) – Manchester CityJoão Cancelo a reușit cele mai multe pase (2.403) dintre toți fundașii laterali din cele mai puternice 5 campionate domestice de fotbal din Europa
  • Rúben Dias (POR) – Manchester City:Rúben Dias a câștigat 32 de meciuri de campionat (din 39) în 2021, cele mai multe reușite de vreun fundaș din cele mai puternice 5 campionate domestice de fotbal din Europa.
  • Marquinhos (BRA) – Paris Saint Germain:  Brazilianul Marquinhos a reușit să ofere 2.901 pase dintr-un total de 3.131 tentative, în meciurile desfășurate în toate competițiile pentru PSG în 2021, mai mult decât orice jucător al clubului parizian.
  • Achraf Hakimi (MAR) – Paris Saint Germain: Achraf Hakimi a reușit 151 de atingeri ale mingii în careul de 16m al adversarilor pe parcursul anului trecut, conducând detașat acest clasament în rândul fundașilor din cele mai puternice 5 campionate domestice de fotbal din Europa.
  • Gianluigi Donnarumma (ITA) – Paris Saint-Germain: Gianluigi Donnarumma a obținut trofeul de Cel Mai Bun Jucător al Turneului pentru Italia în vara anului 2021, devenind și primul portar care primește acest trofeu.

Galeria de imagini cu fotbaliștii incluși în EA SPORTS FIFA 22 TEAM OF THE YEAR este disponibilă aici.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

În anul fiscal 2021, EA a înregistrat venituri nete de 5,6 miliarde dolari USD. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și F1™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietăți ale deținătorilor mărcii și pot fi utilizate cu permisiunea lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *