Centrul de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis confirmă eforturile de cercetare și validare a celor mai noi metode științifice de antrenare a creierului

Pornit dintr-o experiență personală de transformare și augmentare în urmă cu peste 5 ani, Neuro Performance Enhancement Center a inovat constant și a înregistrat progrese remarcabile împreună cu cei peste 2000 de clienți care au apelat la procesul de augmentare neuronală pe care îl propune Centrul. Denumit de către fondatorul său, Costin Dămășaru, ”laborator de descifrare a limbajului creierului” Centrul  de Augmentare a performanțelor neuronale capătă de astăzi forma sa de maturitate, validată prin toate cazurile de succes și experiențele organizaționale asumate, sub cupola noului brand Veruvis.

Veruvis Center_1

București, 18 mai 2022: Neuro Performance Enhancement Center își face cunoscută noua identitate de brand: Veruvis. Un concept unic în Europa, prin modul în care a reușit să inoveze proceduri și tehnici de catalizare a proceselor neuroplastice prin generarea și utilizarea unei interfațe funcționale minte-creier facilitată de tehnologie. Veruvis Center s-a materializat în urma unui proces temeinic de cercetare, încorporând o filosofie și un design ce duce la noi moduri de a comunica, antrena și stimula capacitatea neuronală.

Misiunea Veruvis a luat naștere din dorința de a le oferi semenilor noștri accesul la soluții neuro-high-tech non invazive ce le permit accesarea și utilizarea eficientă a resurselor interioare. Am pus bazele Centrului pornind din încercarea mea de a depăși cu bine o experiență personală traumatizantă, manifestată printr-o afecțiune teribil de invalidantă, tinitus. Călătoria de vindecare a dus către dezvoltarea acestui Centru, eu fiind primul meu client care a reușit să își antreneze creierul pentru a gestiona și elimina o disfuncție majoră invalidantă. După 5 ani de procese succesive de tip cercetare-testare-implementare, multitudinea cazurilor de succes pe care le-am înregistrat ne-a motivat să concretizăm și forma finală a proiectului, sub un nume care ne inspiră. ”, a explicat Costin Dămășaru, fondator Veruvis Center.

Veruvis Center

Visiting Proffesor la Vives University of Applied Sciences, Brugges, Belgia, Doctor în Management, licențiat în Psihologie, cu un  Masterat în administrarea afacerilor, Costin Dămășaru a studiat la MIT, în cadrul programului de Executive Education – Neuroscience for Leadership. A lucrat cu cercetători de renume la nivel global, în domeniul îmbunătățirii performanței creierului uman, cu care a creat o echipă de lucru extrem de eficientă, dezvoltând un concept inovativ denumit Brain Mapping-Brain Computer Interface.

Screenshot 2022-05-19 101729

Tehnologia pe care echipa o folosește în cadrul Centrului este una revoluționară, non-invazivă, bazată pe ultimele descoperiri în materie de cartografiere și augmentare a rețelelor neuronale. În cadrul Centrului

se dezvoltă protocoale personalizate de antrenament neuronal, care ameliorează sau chiar elimină simptomele asociate depresiei, anxietății, tinitusului, tulburărilor din spectrul autist, ADHD-ului, migrenelor sau stresului. Prin vasta experiență a NPECenter, reușitele primelor etape de inovare -cercetare-implementare au fost distilate și transpuse într-o nouă dimensiune. “La Veruvis construim și perfecționăm zilnic această nouă interfață funcțională dintre minte și creier facilitată de tehnologie. Vorbim despre o adaptare constantă raportată la nevoile clienților noștri și despre investigarea și dezvoltarea protocoalelor personalizate nevoilor reale pe care le identificăm alături de clienții noștri. Întregul secret al rezultatelor excepționale pe care le are echipa noastră derivă din abordarea trans-, inter-, multi-disciplinară și din accesul la cele mai noi tehnologii și proceduri de lucru.”, a adăugat dl. Costin Dămășaru.

Misiunea Veruvis

 Screenshot 2022-05-19 101706

Veruvis și-a propus să facă accesibilă schimbarea care să restabilească echilibrul și să aducă armonie în viețile oamenilor. Astfel, fiecare acțiune a echipei Veruvis este ghidată de un set de valori bine stabilite: empatie, sinceritate, dedicare și evoluție.

Veruvis folosește cele mai noi tehnologii și proceduri de cartografiere și augmentare a rețelelor neuronale alături de o abordare multi-disciplinară a fiecărui caz în parte. Acestea asigură eficiența dovedită în accesarea potențialului uluitor al creierului, pentru a ajuta fiecare client să-și îmbunătățească diferite zone de performanță. Fondatorul Centrului continuă: “Dacă ar fi să definesc într-un singur cuvânt întreaga experiență acumulată, acesta ar fi: explorare. Am reușit să decodăm câteva litere din ”alfabetul creierului”, iar prin activitatea Centrului Veruvis continuăm această misiune. Cu aceste ”litere” construim “propoziții” care nu sunt perfecte, însă pe care creierul reușește să le decodifice rapid și astfel reușim să comunicăm mult mai eficient și rapid cu el. Lucrăm la o schimbare foarte importantă de paradigmă. În general, până acum, majoritatea soluțiilor din piață funcționau pe  principiul de forțare a creierului să acționeze într-o anumită direcție, iar acum noi  am descoperit modalități eficiente de a face creierul mai maleabil, mai adaptabil. Suntem dedicați identificării și implementării de soluții inovative care să accelereze și mai mult evoluția acestui tip de relaționare directă cu creierul, care a arătat că poate produce adevărate miracole.”.

Din datele colectate până acum, putem spune că 85% din clienții care au finalizat minim un modul complet de antrenamente neuronale BM-BCI, adică 11 sesiuni de antrenament, au prezentat rezultate foarte bune atât la nivel evolutiv al rețelelor neuronale, cât și la nivelul optimizării gestiunii eficiente a diferitelor contexte sociale și/sau cognitive.

Carl Gustav Jung, părintele psihologiei analitice, spunea că sunt trei mari modalități de a comunica cu subconștientul: imaginațiasimbolistica și visul. La Verusiv folosim acești trei piloni pentru a dezvolta o platformă de comunicare pe ”limba creierului”. “Am venit la Centru cu fiica mea, în vârstă de 51 de ani, diagnosticată cu autism prin leziuni organice la 3 ani. Aici Camelia a beneficiat de o combinație între 3 terapii, antrenamentul neuronal BM-BCI, tehnologia PEMF și tehnologia cu unde infraroșiiProgresul ei e vizibil cu ochiul liber, acum înțelege cerințele și dorințele mult mai clar, execută sarcini simple.”, mărturisește Dumitriu Iorguța, mama Cameliei, aici.

 

Antrenamentul neuronal BM-BCI® este o metodă non-invazivă creată și optimizată pentru atingerea performanțelor de vârf. Baza antrenamentului se află în conceptul științific, iar schimbările la nivelul modularității neuronale din creier se traduc în plan fizic – în schimbări ale performanței atinse.

Rezultatele urmărite vizează, printre altele: creșterea gradului de conștientizare a contextului, augmentarea procesului de colectare, procesare și utilizare a informației, îmbunătățirea controlului emoțional, încetinirea declinului cognitiv, creșterea calității somnului și refacerea funcțiilor creierului afectate după episoade de stres intens, creșterea capacității de atenție și concentrare indiferent de cât de mult timp a trecut de la momentul traumatic responsabil de începutul simptomatologiei.

 

Despre Centrul de Cercetare în Augmentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, din București

 

Principala misiune a Centrului de Cercetare în Augumentarea Performanțelor Neuronale Veruvis, este de a susține oamenii să-și acceseze imensa putere de vindecare a creierului și să își atingă potențialul maxim. Tehnologia pe care echipa o folosește în cadrul centrului este una revoluționară, non-invazivă, bazată pe ultimele descoperiri în materie de neuropsihologie. În cadrul centrului se dezvoltă protocoale personalizate de antrenament neuronal, care ameliorează sau chiar elimină simptomele asociate depresiei, anxietății, tinitusului, tulburărilor din spectrul autist, ADHD-ului, migrenelor sau stresului. În același timp, soluțiile Centrului de Cercetare în Augumentarea Performanțelor Neuronale au rezultate dovedite în augmentarea performanțelor neuronale în cazul antreprenorilor, sportivilor de performanță, persoanelor supuse la factori de decizie la nivel înalt, piloților sau a profesioniștilor din industriile creative. Procesul de augmentare neuronală permite creșteri spectaculoase ale capacității de colectare, procesare și utilizare a informațiilor din context, cu rezultate de natură să creeze avantaje competitive reale, cu impact profund asupra eficienței actului de management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *