AMD prezintă cele mai noi tehnologii la COMPUTEX 2022

Azi, în cadrul conferinței AMD COMPUTEX, președintele și CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su, și alți reprezentați AMD au prezentat cele mai noi tehnologii și produse AMD, precum:

  • Procesoarele AMD Ryzen din seria 7000 pentru desktop-uri: Construite pe noua arhitectură „Zen 4” pe 5 nm. Noile procesoare vor dubla cantitatea de cache L2 pe nucleu și vor crește cu 15% performanța single-thread, ceea ce va duce la o experiență incredibilă pe PC. De asemenea, procesoarele vor avea o nouă matrice I/O pe 6nm, care include grafică ușoară bazată pe arhitectura AMD RDNA 2 și suport pentru DDR5 și PCI Express 5.0.
  • Platforma AMD Socket AM5: Construită pentru procesoarele desktop din seria Ryzen 7000. Noua platformă LGA Socket AM5 va contribui la aducerea mai multor caracteristici în domeniul desktop-urilor. Plăcile de bază AM5 vor fi disponibile în trei niveluri diferite, cu caracteristici diferențiate: AMD X670 Extreme, AMD X670 și AMD B650.
  • Procesoarele „Mendocino”: Cu nuclee „Zen 2” și grafică bazată pe arhitectura RDNA 2, cele mai noi procesoare Ryzen Mobile sunt așteptate să ofere o combinație excelentă de performanță și cost, primele sisteme fiind disponibile de la partenerii OEM în T4 2022.
  • AMD SmartAccess Storage: Cea mai nouă adiție pentru familia de tehnologii inteligente, AMD SmartAccess Storage ajută la reducerea timpilor de încărcare a jocurilor și la accelerarea fluxului de texturi.
  • Noul sistem AMD Advantage: Corsair lansează primul său laptop conceput pentru gameri și streameri, exclusiv cu AMD Advantage.

Pentru mai multe detalii, accesați link-ul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *