„Abordarea tradițională a managementului activelor s-a schimbat. Dacă înainte de pandemie factorul preț cântărea cel mai greu, astăzi flexibilitatea primează”

 București, 25.05.2022 – După doi ani de provocări și schimbări critice în ceea ce privește modul de lucru, noi concepte apar pe piața: The One primul concept premium de spații flexibile de birouri a fost deschis în urma unei investiții de peste 4 milioane de Euro.

În acești doi ani a trebuit să ne dăm seama cum să luptăm împotriva a ceva invizibil, necunoscut și imprevizibil. Am fost nevoiți într-un timp foarte scurt să reacționăm, să prevenim și să oferim alternative la modul tradițional de a face afaceri și de a folosi spațiul de birou. Flexibilitatea a devenit cel mai important factor în luarea unei decizii de a rămâne versus a pleca”, explică Sheila Ionescu, CEO The ONE.

Sheila Ionescu

The ONE a creat un stil de viață de lux pentru liderii de afaceri, antreprenorii puternici și inovatori: pe lângă birouri private personalizate, membrii The ONE se bucură de o serie întreagă de facilități precum săli de conferință dotate cu tehnologie de ultimă oră, business lounge, sky bar cu o priveliște panoramică deosebită asupra zonei Floreasca sau chiar primul simulator de golf într-o clădire de birouri. „Aceasta este esența The One, un spațiu care nu este destinat muncii, ci mai degrabă un spațiu în care se poate și munci”, mai spune Sheila Ionescu.
Nevoia de spații flexibile vine din două direcții: fie companiile își reduc spațiul permanent și apelează la birouri flexibile în centre de coworking, fie companiile caută opțiuni mai aproape de zonele unde locuiesc angajații lor. „În cazul The ONE, cererea a fost determinată de doi factori principali: zona și serviciile adaptate nevoilor clienților.”

Golf simulator

Confortul și siguranța chiriașilor au schimbat designul dar și utilizarea spațiului. Biroul trebuie fie flexibil, adaptabil, oferind în același timp intimitate, individualitate și personalizare într-un spațiu redus, pentru a oferi o utilizare mai eficientă a spațiului.

DESPRE THE ONE: O investiție de peste 4 milioane de EUR, The One este primul concept de ”premium flexible office spaces” de pe piața românească, deschis în clădirea One Tower din București într-un spațiu de 3.500 mp. Investiția aparține unui consorțiu de investitori privați, manageriat de Sheila Ionescu, profesionist cu experiența de peste 15 ani în industria imobiliară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *