Western Union lansează Digital Banking în România

Aplicația WU+ oferă cont bancar valute multiple și transferuri internaționale de bani

România, una dintre primele două piețe globale care lansează noua platformă bancară digitală

Card de debit Visa Platinum; transferuri de bani fără comision între clienți; trimiterea de bani către portofele mobile din România gratuit, în câteva secunde

Tarif de lansare competitiv de până la 3% pentru economii și o serie de alte beneficii

 1284x2778-AppStore-slide-6_295x640

BUCUREȘTI, 25 MAI 2022: Western Union anunță astăzi lansarea WU+, noua sa aplicație integrată de digital banking și transfer internațional de bani, în România. WU+ este susținut de Banca Internațională Western Union, cu sediul în Viena, Austria.

07-phone_313x640

 

Un nou mod de a face digital banking și de a transfera bani la nivel global

Prin internediul WU+, consumatorii din România își pot acoperi toate nevoile financiare printr-o singură aplicație. Printre beneficiile WU+ se numără:

  • Configurarea și stocarea banilor într-un cont bancar digital în mai multe valute
  • Tariful de lansare competitiv de până la 3% pentru economii. Printre oferele exclusiviste pentru clienții români se numără:
  • Bonus de bun venit de 100 RON la deschiderea contului și depunerea fondurilor de minimum 50 RON și efectuarea a 3 plăți cu cardul de debit
  • Un cod promotional pentru trimiterea banilor în străinătate la cheltuirea în total a 400 RONîntr-o lună calendaristică cu cardul de debit WU+
  • O recompense de 100 RON pentru recomandarea aplicației WU+ și un prim depozit de 50 RON pentru deschiderea contului prin recomandare *
  • Trimiterea și primirea banilor la nivel internațional, instantaneu și fără taxe cu alți deținători de cont WU+
  • Stocarea banilor în valute multiple
  • Cheltuirea banilor folosind un card de debit asociat, emis în parteneriat cu Visa
  • Beneficierea de câștiguri suplimentarea pentru stocarea banilor și alte recompense

Clienții români se pot bucura de o reală experiență de tip omni-channel

 phone-card-EN_471x640 (1)

Ceea ce diferențiază WU+ de alte aplicații bancare digitale din România este modul în care utilizatorii aplicației pot beneficia de experiență pe toate canalele Western Union. Clienții pot trimite bani, în mai multe valute, în întreaga lume prin intermediul aplicației și prin accesarea vastei rețele globale a Western Union. De asemenea, utilizatorii pot primi fondurile în numerar la sute de mii de locații ale agențiilor din întreaga lume sau direct pe un card, portofel digital, sau cont bancar, de multe ori în timp real. **

„Sunt mândră că România este una dintre primele două piețe globale care lansează WU+”, a declarat Denisa Mateescu, Director Regional Western Union pentru Europa de Est. „Aceasta este o nouă propunere de digital banking care va schimba modul în care clienții noștri își acoperă nevoile financiare și se conectează la lume, bucurându-se de beneficii mari și de o reală experiență de tip omni-channel.”

„Clienții români știu că pot avea încredere în Western Union pentru a face transferuri bancare, rapid și fiabil în aproape fiecare colț al lumii. Pe baza acestei relații de încredere, suntem convinși că WU+ poate adăuga valoare vieților clienților noștri”, a concluzionat Denisa Mateescu.

Western Union depune eforturi pentru a face noua platformă bancară digitală disponibilă și pe alte piețe europene pe parcursul acestui an. Aplicația este disponibilă acum pe Google Store și App Store din România.

 

* Aplicată unor termenii și condiții pentru toate ofertele introductive – oferta de recomandare este disponibilă începând cu 1 iunie.

**În funcție de locație

 

Despre Western Union

 

Compania Western Union (NYSE: WU) este lider mondial în plățile transfrontaliere, circulația monetară și plăților. Platforma Western Union oferă fluxuri transfrontaliere fără întreruperi și rețeaua sa financiară globală de vârf leagă peste 200 de țări și teritorii și peste 130 de valute. Conectăm consumatorii, întreprinderile, instituțiile financiare și guvernele prin intermediul uneia dintre cele mai extinse rețele din lume, accesând miliarde de conturi bancare, milioane de portofele digitale și carduri și o rețea globală substanțială de locații ale agențiilor. Western Union conectează lumea pentru a aduce posibilități nelimitate la îndemână. Pentru mai multe informații, vizitați www.westernunion.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *