Axis Communications extinde portofoliul de camere body warn, dedicat fortelor de ordine si securitate

Bucuresti, 5 august 2024 – AXIS Communications anunta lansarea noii camere corporale AXIS W102. Acest nou model ofera sunet clar, imagini de inalta calitate si protectie impotriva accesului neautorizat. AXIS W102 integreaza tehnologii de ultima generatie, fiind un instrument ideal pentru verificarea fiecarui incident inregistrat, descarcarea facila a datelor si streamingul live prin Wi-Fi® sau hotspot mobil.

De asemenea, camera utilizeaza un senzor de imagine imbunatatit, care maximizeaza calitatea imaginii, indiferent de conditiile de iluminare. Capabilitatile audio performante sunt garantate de microfoanele digitale reproiectate, care maresc claritatea si reduc zgomotul provocat de vant.

Caracteristicile cheie includ:

  • Imagini mereu clare;
  • Calitate excelenta a sunetului;
  • Durata lunga de viata a bateriei;
  • Suport pentru streaming live;
  • Mai multe straturi de criptare.

AXIS W102 dispune de functii de securitate performante. Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware, protejeaza camera si informatiile sensibile. Datele sunt criptate cu AES 256 si HTTPS, iar camera este conforma cu standardele CJIS si indeplineste cerintele FBI.

Streamingul live este protejat prin criptarea XChaCha20-Poly1305 de la un capat la altul.

About Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *