Cum ne alegem maşina potrivită?

A închiria o maşină, la prima vedere, pare un lucru simplu. Chiar dacă aşa s-a intentionat să fie încă de la începuturi, iar cei care conduc aceste firme de închirieri maşini Otopeni încearcă în continuare să simplifice lucrurile, clientul are şi el cateva îndatoriri simple, dar sănătoase.

A închiria o maşină, la prima vedere, pare un lucru simplu. Chiar dacă aşa s-a intentionat să fie încă de la începuturi, iar cei care conduc aceste firme de închirieri maşini Otopeni încearcă în continuare să simplifice lucrurile, clientul are şi el cateva îndatoriri simple, dar sănătoase. Fiindcă posibilitatea de a închiria o maşină, atunci cand situatiile impun locuirea la o distantă mare fată de casă şi imposibilitatea de a conduce propria-ti maşină, e un mare, foarte mare avantaj, de care se bucură din ce în ce mai multi oameni. Şi asta se întamplă tocmai fiindcă firmele, inclusiv cele romaneşti, au înteles că, pentru dezvoltarea acestei afaceri, la fel de important ca propriul caştig, e un client multumit de serviciile furnizate.

Pe pagina web a firmei de închirieri auto Otopeni, Kamo Auto, la partea în care firma îşi prezintă istoricul şi politica după care îşi conduce relatiile cu clientii, poate fi întalnit acest principiu altruist, conform căruia, la sfarşitul afacerii, toată lumea trebuie să fie multumită.

După calculele referitoare la felul în care îşi va petrece cineva perioada pentru care se deplasează, în functie de motivul deplasarii, după ce a hotărat ca este bine să închirieze o maşină, urmează o perioadă a căutării, mai ales atunci cand persoana este la prima afacere de acest gen. Căutarea aceasta are două etape: 1. Trebuie să găsească firma de la care va închiria maşina, şi 2. Trebuie să se hotărască asupra maşinii pe care o va închiria de la aceă firmă.

Ce factori trebuie luati în calcul atunci cand cineva îşi alege maşina pentru închiriat:

Numărul de persoane care fac parte din grup. Nu e nevoie de vreun calcul pentru a demonstra că o călătorie e cu atat mai plăcută, cu cat pasagerii călătoresc mai lejer. Asta e valabil şi în dreptul numărului şi volumului bagajelor fiecăruia. Bagaje multe înseamnă portbagaj încăpător. La fel de valabil e şi reversul, o singură persoănă călătorind într-o maşină in care încap uşor mai multe persoane, nu pare a fi rezultatul unui calcul în care s-a tinut cont de economie financiară.

Distanta care trebuie parcursă. Dacă distanta e mare, atunci e de preferat o maşină diesel. Dacă deplasarea cu maşina e pe distante mici, e bună o maşină pe benzină, luand în calcul preturile la combustibili.

Zona în care se gasesc portiunile de drum care urmează să fie parcurse. Dacă totul se desfăşoară pe autostrăzi sau drumuri europene, tot ce contează e să ai o maşină fără probleme tehnice. Dacă însă, sunt portiuni de drumuri judetene, sau drumuri de munte, trebuie o maşină puternică şi construită pentru aşa ceva. Eventual, pentru drumurile de munte, un SUV e mult mai potrivit decat o maşină cu un motor puternic, dar cu garda prea joasă.

Călătoria intr-o zonă cunoscută, nu presupune folosirea unui GPS. Pentru locuri necunoscute, însă, dacă timpul petrecut pe drum nu are ca scop trăirea unei aventuri, e bine ca maşina să aibă în dotare un GPS.

Indiscutabil, alegerea oricarei maşini sau firme de închirieri auto Bucureşti, are la bază cuprinderea tuturor cheltuielilor într-un anume buget. Astfel, indiferent de alegerea maşinii şi a dotarilor, trebuie respectat un echilibru între factorii amintiti şi bugetul disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *