Voltech.ro lanseaza un nou site care vine in sprijinul clientilor ce isi doresc sa apeleze la produse si servicii specializate.
Voltech – panouri solare si fotovoltaice
Voltech – panouri solare si fotovoltaice
Compania ofera cele mai bune solutii in materie de energie alternativa, adaptabile in zone si regiuni diverse. Brandul se bazeaza pe incredere si transparenta, astfel ca ofera cele mai bune solutii la problemele consumatorului.
Cu experienta vasta in domeniu, Voltech ofera consultanta utilizatorilor care se afla in cautarea variantei ideale pentru investitia intr-un sistem de panouri solare. Compania ofera echipamente de inalta performanta, asigurand implementarea prompta si rapida a solutiilor necesare, dar si mentenanta pentru lucrarile efectuate si proiectele finalizate. Noul site voltech.ro ofera toate datele necesare pentru a initia un astfel de proces.
In august 2016, peste 50% din totalul necesar de energie electrica din Romania era suportat de generatoarele hidrocentrale si de centralele eoliene, in timp ce modelele electrice si cele pe baza de carbune acopereau doar 18%, iar ponderea furnizata de reactoarele nucleare de la Cernavoda a fost de 16,5%.
Desi Romania are rezerve insemnate de petrol si gaze, depozite consistente de carbune, varianta energiilor alternative a inceput sa fie din ce in ce mai acceptata si adoptata de utilizatorii fizici sau juridici. Energia electrica este controlata in principal de stat, desi exista si companii private care exploateaza minele de carbune.
In ulimii ani, Romania a inceput sa puna din ce in ce mai mult accent pe energiile regenerabile si, de aceea, capacitatea de generare a energiei electrice din surse regenerabile a ajuns la 4,690 MW la sfarsitul lunii iunie 2016, potrivit datelor oficiale, furnizate de operatorul de retea Transelectrica. Parcurile eoliene au contribuit cu 2,959 MW, panourile fotovoltaice (energie solara) cu 1,312 MW, micro-hidrocentralele cu 316 MW, iar proiectele bazate pe biomasa cu 103 MW.
Specialistii prevad o crestere a influentei surselor alternative de energie, iar Guvernul Roman ofera stimulente pentru producatorii de energie regenerabila . Echipele specializate care se ocupa cu astfel de servicii primesc asa numitele certificate verzi, prin care Guvernul le recunoaste dreptul de a comercializa astfel de energie.
Tara incepe sa atraga investitii uriase in sectorul energiei regenerabile. Potrivit raportului oficial, publicat in anul 2016, investitorii au investit peste 6 miliarde de euro in sectorul energiei alternative in Romania. Specialistii din domeniul politicii energetice internationale considera ca Romania are nevoie de investitii uriase in acest tip de energie verde .
Printre produsele oferite de marile companii din Romania se numara panourile fotovoltaice, cele solare, cele hibride sau turbinele eoliene.