Ensight lansează SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere

‘SmartOmul’ este o campanie de recrutare de absolvenți și studenți pentru o nouă ediție a evenimentului ‘Ensight Internship Challenge’, care va avea loc în data de 14 octombrie 2016.
Recrutare de stagiari pentru Internship Challenge – 14 octombrie
Recrutare de stagiari pentru Internship Challenge – 14 octombrie
Evenimentul se adresează studenților din anii terminali și absolvenților de universitate sau program de master din țară și străinătate, care doresc să urmeze o carieră în domeniul consultanței de management.

Considerăm că o carieră solidă și de viitor se clădește prin ambiție și învățare continuă, nu există o aplicație online care să creeze o carieră și un profesionist. Este nevoie de perseverență pentru a ajunge la performanță, indiferent de domeniu. De aici și ideea acestui mesaj de campanie: ‘SmartOmul, o aplicație offline de creat cariere.’

Cei mai buni candidați vor fi premiați cu câte un stagiu de 3 luni în echipa liderului pieței locale de consultanță în management, Ensight Management Consulting. Iar începând cu a doua lună cei mai buni dintre stagiari vor fi plătiți pentru munca lor.

Testarea propriu zisă presupune rezolvarea unui studiu de caz în echipă, iar candidații care vor dovedi inițiativă, discernământ, și creativitate vor avea posibilitatea de a lucra alături de consultanții Ensight pe diferite proiecte, vor învăța diverse metodologii și vor beneficia de o oportunitate extraordinară de de a se dezvolta profesional.

Cei interesați de acest program sunt rugați să se înscrie prin completarea formularului accesibil pe www.ensight.ro/internship și să îl trimită, împreună cu CV-ul, la adresa jobs@ensight.ro până la data de 9 octombrie 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *