Cum asiguri siguranta si confortul celui mai bun prieten patruped al tau? Cele mai practice solutii oferite de www.petshopsalon.ro

Cu siguranta ca stapanii animalelor de companie vor admite ca un prieten patruped este nu doar cea mai placuta companie, ci si o adevarata binecuvantare, in viata oricarei persoane. Atunci cand vine vorba de caini, acestia sunt cea mai buna cale de a te ajuta sa te relaxezi, dar, totodata, cele mai recente studii dovedesc ca au o influenta semnificativa in diminuarea starilor depresive.

Asa cum acestia sunt atenti la nevoile noastre si ne ofera maximum de iubire si afectiune, asa si orice persoana care face parte din categoria stapanilor de animale trebuie sa poata sa ii ofere cainelui sau un nivel inalt din punctul de vedere al sigurantei.

Siguranta unui caine nu este formata doar din aspectele de ingrijire propriu-zisa, ci de asemenea si in cazul unei calatorii. Asadar, specialistii din domeniul veterinar, de la www.petshopsalon.ro , pun la dispozitia tuturor celor interesati o gama varianta de produse, precum este cusca transport caine. Acest accesoriu nu trebuie sa fie doar pe cat se poate de sigur pentru transportul animalului, ci totodata, trebuie sa ii ofere acestuia un grad inalt de confort pe tot parcursul drumului.

Ce aspecte trebuie avute in vedere atunci cand se doreste achizitia unei custi de transport a unui caine?

Asa cum presupune orice achizitie, alegere celei mai bune custi pentru un caine trebuie sa tina cont de o serie de detalii, asa cum este prezentat in cele ce urmeaza:

Materialul din care este confectionata cusca: acest aspect poate varia in functie de necesitatile stapanului privind calatoria ce urmeaza sa o desfasoare. In cazul unei scurte plimbari, pentru a lua in vedere confortul animalului de companie, specialistii recomanda acele modele realizate din materiale textile. Astfel, cainele nu doar se va simti in siguranta, ci va beneficia si de conditii de drum foarte confortabile. De asemenea, calatoria poate presupune o distanta mai lunga de parcurs, recomandat fiind ca proprietarul sa opteze pentru acele astfel de accesorii confectionate din plastic, siguranta animalului fiind mult mai bine asigurata in felul acesta.

Modul de deschidere / inchidere: aceasta poate varia in functie de marimea cainelui pentru care se achizitioneaza cusca de transport caine. Se observa ca in situatia in care cainele este inca in crestere, adica nu este foarte mare ca marime, cele mai recomandate modele sunt cele care prezinta acel element sub forma unui capac. In cazul in care animalul deja atinge dimensiuni suficient de mari (peste 30 de cm), atunci sistemul de inchidere cel mai utilizat este cel din lateralele custii, fiind mult mai confortabil pentru catel.

Dimensiunea patrupedului: pentru a spori gradul de comoditate al animalului ce urmeaza sa fie transportat, cusca nu trebuie sa fie nici prea mica, dar nici de dimensiuni mult prea mari. In cazul in care cusca va fi mult mai mare decat cainele, exista riscul ca acesta sa fie lovit la transport, iar in celalalt caz, mentionat ceva mai des, apare problema pusa de faptul ca patrupedul va fi ingramadit (fortat sa incapa in interior).

Cainii sunt acele animale care provoaca mereu bucurie stapanilor, fiind extrem de atasati de acestia, de aceea majoritatea persoanelor isi doresc sa se poata bucura de compania lor atunci cand pleaca in vacante sau concedii. Din acest motiv, alegerea cele mai potrivite custi de transport poate pune in dificultate unele persoane, cel mai recomandat fiind sa se apeleze la ajutorul specialistilor, asa cum sunt cei de la www.petshopsalon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *