MonkeyBoard – MonkeyBoard; un hoverboard de la MonkeyBoard

Care sunt pasii pentru intretinerea corecta a unui hoverboard?

Cu siguranta, fieacare utilizator al unui hoverboard nu poate fi decat incantat de investitia facuta atunci cand a decis sa-si achizitioneze un asfel de gadget. Iar de acest fapt s-a convins chiar de la prima experimentare a acestei jucarii inteligente, datorita avantajelor sale certe, care o fac atat de populara si extrem de apreciata incepand de la copii, care au astfel ocazia sa petreaca mai mult timp in aer curat, renuntand sa mai stea ore in sir cu ochii in tableta, pana la adulti „cu suflet de copil”, la fel de entuziasmati de performantele acesteia, vezi oferta de pe MonkeyBoard.

Dar pentru a-i asigura acestui vehicul electric o viata cat mai lunga, este necesar sa tinem cont de cateva reguli care il vor ajuta sa functioneze la parametri optimi o perioada de timp indelungata, asa cum arata si instructiunile din manualul care insoteste hoverboard-ul atunci cand este achizitionat.

Astfel, ca orice alt produs cu mecanism sofisticat sau mai simplu, si pentru un hoverboard de la MonkeyBoard sau din alt magazin specializat este recomandat sa fie manevrat cu grija, fara bruscari si fara a incerca sa-l utilizam in spatii improprii, cu mari denivelari, terenuri accidentate, cu gropi si alte „capcane” sau cu un unghi de inclinatie prea mare, situatii care ar putea cauza tot felul de defectiuni.

Un alt aspect important este modul cum vom proceda atunci cand bateria gadget-ului necesita incarcare. Nu trebuie asteptata descarcarea completa a bateriei. Cand nivelul bateriei ajunge la 20 la suta, atunci este recomandat sa fie pusa la incarcat si trebuie sa fie conectata la o priza pana atinge nivelul de 100 la suta.

De asemenea, hoverboard-ul trebuie ferit de apa, patrunderea in interior al apei sau a altor lichide pot produce dereglari ale unor componente sau scurt-circuite. Totodata, este important locul in care este depozitata aceasta jucarie inteligenta, de fiecare data dupa ce incheiem fiecare plimbare in compania acesteia.  Spatiul folosit in acest sens nu trebuie sa fie unul in care temperatura ambientala este foarte ridicata, ceea ce ar putea afecta bateria, care s-ar putea supraincalzi. Din acelasi motiv, atunci cand suntem in aer liber, hoverboard-ul nu trebuie lasat prea mult timp sub arsita soarelui, pentru a evita dereglarea bateriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *