Noutatile iPhone XR se extind la BrandGSM

Ca multi altii care asteapta noul iPhone XR de la producatorul Apple, sunt constant pe internet cautand data precisa cand va fi inaugurat in Romania. Desi pentru America ziua lansarii ramane 12 septembrie, inca nu se stie precis pe ce data va fi disponibil in Romania. Unii speculeaza ca la sfarsitul lunii septembrie ar fi marea dezvaluire, altii zic ca pe la inceputurile lui octombrie. Eu insa, prefer sa raman alert, deoarece am achizitionat toate modelele de iPhone scoase pe piata de catre Apple iar anul acesta intentionez sa cumpar si noul iPhone XR.

BrandGSM este magazinul meu online preferat care comercializeaza accesorii pentru telefoane precum huse, folii de protectie pentru diplay, carcase, cabluri si incarcatoare.

Tot pe acest site, acum cateva zile am descoperit ca, desi inca nu a aparut la noi, acestia au introdus o gama de huse iPhone XR si carcase iPhone XR.

Am ramas uimit pentru o secunda, deoarece am crezut ca mi-a scapat ceva, insa am inteles motivul. BrandGSM pune la dispozitie aceste produse din timp si astfel cei interesati sa achizitioneze un iPhone XR vor fi pregatiti pentru ziua cea mare.

Nu am mai stat pe ganduri si am comandat doua din produsele lor. Husa iPhone9 si o carcasa tot pentru noul produs Apple.

Husa iPhone XR pe care am cumparat-o este fabricata de catre produatorul Just Must, iar modelul se numeste Silicon Candy Pink.

Am ales aceasta husa, deoarece mi-au placut specificatiile iar culoarea roz a husei este noul negru.

Caracteristicile principale care alcatuiesc aceasta husa sunt design-ul slim pentru a nu incomoda utilizatorul, pastrand forma si greutatea initala a telefonului. Husa este compusa dintr-un silicon (TPU) flexibil, care rezista in timp si protejeaza telefonul de zgarieturi si urme de praf.

Silicon Candy Pink are un finisaj moale la atingere, de calitate, care se ridica la standardele noului iPhone XR.

Aplicarea acestei huse pe telefon este o procedura destul de simpla, deoarece husa este foarte flexibila. De asemenea, decupajele sunt bine realizate pentru a permite un acces facil la butoanele telefonului.

Sunt foarte multumit de acest produs chiar daca nu am intrat inca in posesia telefonului, prin achizitionarea husei simt ca am facut un pas in fata.

Magazinul brandGSM este printre cele mai bune pentru comercializarea accesoriilor de calitate pentru diverse modele de telefoane.

Acestia pun la dispozitia clientilor o gama uriasa de huse de protectie si multe alte dispozitive ce pot fi incorporate pentru gadget-ul clientilor.

Recomand cu cea mai mare incredere site-ul, in special de cand am descoperit ca sunt printre primii care comercializeaza accesorii pentru iPhone XR.

Oamenii din spatele magaiznului BrandGSM sunt persoane pasionate de tehnologie, care urmeaza cele mai noi tendinte din lumea gadget-urilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *