Implantul te asigură că vei avea mereu sanse la o lucrare fixă

Am vazut oameni foarte suparati cand pierd ultimii dinti sau masele. Este ca si cum o armata intreaga ar pierde ultima reduta si implicit batalia. Cata vreme mai sunt 2-3 dinti in gura si cateva masele se poate spera la o lucrare fixa, cand s-au retezat ultimii, amenintarea protezei era iminenta pana mai ieri. De atunci oamenii au ramas cu acesta teroare si isi iubesc ultimii dinti si ultimele masele ca pe ochii din cap.

Poate de accea ar trebui sa aveti in vedere implant dentar  si nu proteza, sa va conservati legaturile, in cazul in care traiti 100 de ani si perioada de garantie a implantului sau lucrarii fixe expira.

Astazi iti ingrijesti dantura mult mai bine ca in trecut, fiindca exista substante, cabinete stomatologice ultradotate si dentisti priceputi si nici nu mai plangi dupa ultimii dinti ca in trecut.

Sa presupunem prin absurd ca te-ai trezit in gura ca in palma sau ca in cap! Iti vine greu si te inteleg, dar fii multumit ca stiinta a avansat si nu te lasa nici stirb/stirba complet, nici nu te obliga sa porti proteza.

Fie ca doresti sa iti pastrezi ultimele legaturi (implantul conserva perfect vecinatatile), fie ca nu mai ai ce pastra, mergi acum la clinica Cris-Smile.ro si stabileste impreuna cu stomatologul ce tip de implant ti se potriveste! El iti va vorbi deschis despre tratamente si te va consulta cu atentie sa vada care este situatia. Trebuie sa stii ca in acest moment nicio situatie nu este grava in afara de neglijenta.

Orice se poate trata si rezolva: de la o simpla carie la extractiile dintilor sau maselelor in rasul gingiei, detartraj si albire, dar mai ales implanturi dentare.

Iti este frica de dentist si te temi sa nu lesini in scaun si sa te faci de ras?

Spune-le deschis despre asta celor de la clinica si stabiliti impreuna tipul de anesteziere: clasica, prin inhalosedare sau intravenoasa.

Niciuna dintre ele nu este nociva, iar ultima este eficienta fiindca dureaza mai mult si permite executarea mai multor tratamente in cadrul unei sedinte.

Comunicarea, anularea durerii, tratamente de calitate si lucrari cu termen mare de garantie recomanda clinica prezentata mai sus tuturor pacientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *