Valentin Spătaru este noul Country Sales Manager ViewSonic in Romania

Bucuresti, Romania (11 februarie, 2021) – ViewSonic Corp., unul dintre liderii globali pe piata solutiilor de afisare, anuntă numirea lui Valentin Spătaru in functia de Country Sales Manager pentru Romania. Compania ViewSonic este cunoscută pe piata din Romania in principal pentru echipamente de gaming şi profesionale, produsele sale fiind distribuite prin canalul de parteneri ai ELKO Romania.

“Piata solutiilor de afisare a crescut in ultimii ani, ViewSonic dezvoltand solutii potrivite pentru orice stil de viată, de la scenarii de activitate hibride, cum este munca si invătarea, la bucuria pe care o oferă continutul de divertisment, indiferent că este vorba despre sesiuni de jocuri sau maratoane de seriale”, a spus Valentin Spătaru, Country Sales Manager ViewSonic Romania, completand: ”Rolul meu acum este de a dezvolta si mai mult canalele de prezentă in Romania pentru a ne pozitiona ca furnizor de solutii de afisare pentru zona de business si educatie, unde ViewSonic a lansat in ultimul an o serie de tehnologii dedicate eficientei si nevoilor actuale de invătare la distantă sau hibridă care simplifică activitatea si pe termen lung”. Inainte de a se alătura ViewSonic, Valentin Spătaru a dobandit o experientă de peste 13 ani in zona de distributie IT pe partea de solutii de afisare.

ViewSonic isi propune să ofere o tranzitie usoară si sigură către invătămant la distantă si muncă de acasă, precum si experiente vizuale de calitate, adaptate trendurilor actuale. Compania ViewSonic organizează diferite campanii de promovare a solutiilor vizuale de calitate, precum si implicarea socială a publicului larg. Spre exemplu, prin colaborarea cu artisti grafici sau fotografi celebri, campania “Anul Culorilor” propusă de ViewSonic in jurul produselor ColorPro se va desfăsura la nivel international pe durata intregului an, de la 1 februarie pană pe data de 30 noiembrie 2021. In fiecare lună, participantii vor fi invitati să publice fotografii pe pagina de Instagram ColorPro, folosind hashtag-ul #MyVisionPrecisely.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *