ATEN a lansat switch-uri KVM cu DisplayPort, care faciliteaza controlul mai multor PC-uri dintr-un loc

Cel mai important producator de echipamente KVM continua sa ofere sustinere diferitelor domenii de activitate, furnizand solutii KVM cat mai versatile

 

Bucuresti, Romania (15 februarie, 2020) – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, a anuntat disponibilitatea noilor switch-uri KVM 4K cu DisplayPort si USB3.0 cu 8 porturi (CS19208) si cu 16 porturi (CS19216). Solutiile permit accesarea si controlul eficient a pana la 8, respectiv 16 computere cu interfata DisplayPort, folosind o singura tastatura USB, un singur mouse USB si un singur monitor. Datorita interfetei duale, utilizatorii pot opta fara probleme pentru conexiune DisplayPort sau HDMI, beneficiind de suport pentru continut video de calitate superioara, conform standardului 4K DCI (4096 x 2160 @60Hz).

Pentru a veni in ajutorul celor care cauta flexibilitate si modalitati usoare de extindere, noile dispozitive ATEN permit montarea in cascada pe 2 niveluri, asigurand astfel controlul a pana la 128, respectiv 256 computere prin intermediul unei singure console. Mai mult decat atat, prin stivuirea a pana la 8 unitati, este oferita o functie multi-ecran, care permite analizarea si compararea informatiei redate pe 8 ecrane, ceea ce poate accelera procesele. O astfel de functie este extrem de utila in managementul serverelor, pentru a controla mai multe etape ale procesului de productie, pentru a regla mai multe simulatoare de zbor si pentru a simplifica comutarea computerelor dintr-un centru de control.

Noile switch-uri KVM 4K cu DisplayPort cu 8 si 16 porturi de la ATEN sunt primele de acest gen si, pe langa numarul mare de porturi, ofera si o multitudine de functii, precum comutare DynaSync, arhitectura in cascada pentru controlarea a peste 100 computere si designul care permite montarea in rack”, a spus Aaron Johnson, Senior Product Manager la ATEN Technology, Inc, completand: „Datorita posibilitatilor sale de extindere, sunt potrivite in mod special pentru camere de control, scenarii de management al serverelor care necesita rezolutie inalta, precum sectorul sanatatii si automatizarile, domeniul simulatoarelor si antrenamentelor de zbor, administratorii IT care gestioneaza serverele companiei, sau retele si infrastructura IT pentru centre de date interne”.

Caracteristici cheie:

  • Calitate video superioara – pana la 4K DCI (4096 x 2160 @60Hz), plus hub USB 3.1 Gen 1 cu 2 porturi, ce asigura viteze de transfer de pana la 5Gbps.
  • Montare in cascada pe 2 niveluri – controlul a pana la 128 de computere folosind modelul cu 8 porturi, respectiv pana la 256 de computere folosindu-l pe cel cu 16 porturi.
  • Functie multi-ecran – stivuirea a pana la 8 unitati CS19208 si redarea continutului video pana la 8 monitoare (dual display / triple display / quad display / multi-display).
  • Video DynaSync™ – tehnologie exclusiva ATEN, care elimina problemele de afisare la pornire si optimizeaza rezolutia la comutarea intre surse de semnal diferite.
  • EDID Expert™ – selectarea modului EDID optim, pentru pornire lina si redare la cea mai buna calitate.
  • DisplayPort sau HDMI – posibilitatea de a alege iesirea video mai potrivita si flexibilitate sporita in instalarea consolei.
  • Hub USB 3.1 Gen 1 cu 2 porturi integrat – transfer al datelor cu viteza SuperSpeed de 5Gbps.
  • Selectarea computerelor cu ajutorul butoanelor, tastelor cheie, meniului afisat pe ecran sau comenzilor RS-232.
  • Firmware care poate fi actualizat.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *