MIPs 2021: O PRIVIRe Inspre viitorul tehnologiei video

Bucuresti, 17 Februarie 2020 – Cu prilejul celei de-a 16-a editii anuale MIPS, complet virtuala si gratuita, Milestone Systems invita partenerii, clientii si presa sa exploreze viitorul tehnologiei video sub motto-ul “Modelarea noului viitor – Shaping New Next”.

Cu peste 2000 de participanti inregistrati din toata lumea, Milestone Integration Platform Symposium (MIPS) este locul unde comunitatea Milestone Systems se reuneste pentru a impartasi perspectivele, experienta, bunele practici si ultimele inovatii.

Pe fondul pandemiei globale, editia de anul acesta va fi prima conferinta MIPS virtuala si, in acelasi timp, prima editie cu acces gratuit. Vom cerceta modul in care tehnologia video transforma afacerile si societatea, dar si motivul pentru care sistemele de management video se afla la baza acestei schimbari.

Pe parcursul evenimentului care va dura doua zile, Milestone Systems va impartasi din inspiratia expertilor internationali in inovatie si din experienta executivilor Milestone Systems, si va prezenta scenarii de succes si perspectivele partenerilor din diferite industrii. Noul CEO al Milestone Systems, Thomas Jensen, va vorbi despre modul in care tehnologia video a depasit aria securitatii si despre modul in care compania va colabora cu partenerii sai pentru a sustine aceasta tendinta.

Bjørn Skou Eilertsen, in calitate de CTO – Chief Technology Officer -, si Kenneth Hune Petersen, ca CSMO – Chief Sales & Marketing Officer -, vor discuta despre trendurile majore din tehnologie, adoptarea accelerata a tehnologiei in industrii cheie si motivele pentru care Milestone Systems considera ca tehnologia video reprezinta electricitatea secolului al 21-lea.

”MIPS reuneste intreaga comunitate internationala de parteneri Milestone Systems, pentru a discuta despre viziunile lor asupra directiei spre care ne indreptam si despre modul in care evolueaza colaborarea pentru a atinge succesul. Anul acesta, evenimentul se axeaza pe dezbaterea modului in care tehnologia influenteaza felul in care traim si lucram si pe modul in care oamenii pot beneficia si mai mult de pe urma tehnologiei – atat in domeniul securitatii, cat si in alte domenii”, a spus Thomas Jensen, CEO al Milestone Systems.

Evenimentul va include si o analiza profunda a impactului pe care il are tehnologia video asupra managementului oraselor, a modului in care tehnologia video imbunatateste toate aspectele din transporturi si a modului in care viziunea computerizata si solutiile de analiza creeaza noi oportunitati in industria de retail prin automatizare, customizare si chiar combaterea Covid-19. In plus, Milestone Systems va impartasi perspectivele sale in ceea ce priveste cele mai noi modalitati de utilizare a solutiei noastre software de management video, va introduce in exclusivitate directia catre care se va indrepta Milestone Systems in viitor si va lansa noul produs.

Transporturile sunt un alt domeniu in care tehnologia video a evoluat exponential mai mult decat la nivel de securitate. In ziua a doua a MIPS, pe 2 martie, in cadrul sesiunii ”The Power of Video in Transportation”, puteti descoperiti cum tehnologia video imbunatateste fiecare dimensiune a transporturilor: de la crearea unui mediu mai curat si mai sigur pana la domeniul logisticii, analizei si sigurantei in era Covid-19. In cadrul acestei sesiuni Ovidiu Ciurte, reprezentantul Parking Spotter din Romania, va vorbi despre implementarile, beneficiile pe care le ofera si evolutia aplicatiei la nivel international din 2017 pana in prezent, cu sprijinul comunitatii globale Milestone. Parking Spotter, compania infiintata la Cluj-Napoca, a fost prima castigatoare a premiului de inovatie Milestone Community Kickstarter in 2017.

MIPS se va desfasura in perioada 1-2 martie pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa si in perioada 2-3 martie pentru Asia-Pacific si America.

Pentru a afla mai multe despre agenda evenimentului si a va inregistra ca participant la MIPS 2021, consultati linkul de aici.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este furnizorul de top la nivel global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video; tehnologia care ajuta lumea sa fie mai sigura, protejeaza bunurile si creste eficienta afacerilor. Milestone faciliteaza comunitatii pe platforma deschisa sa conduca colaborarea si inovarea in dezvoltare si utilizarea tehnologiei video deschise, cu solutii sigure si accesibile, asa cum s-a  dovedit in peste 150.000 de locatii din intreaga lume. Fondata in 1998, Milestone este o companie autonoma, parte a grupului Canon. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.milestonesys.com. Pentru stiri si alte comunicate de presa, vizitati zona de stiri Newsroom. Click aici pentru informatii despre marcile inregistrate – Trademarks. Partenerii media ai MIPS in Romania sunt Agerpres – Agentia Nationala de Presa – si Romanian Smart City Association.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *