Noutăți pentru iubitorii de jocuri! Panasonic asigură compatibilitate completă pentru tehnologiile VRR și HFR la rezoluție 4K și suport pentru Dolby Vision VRR până la 60 Hz

București, 24 noiembrie 2021 – Urmând angajamentul pe care și l-a luat față de iubitorii de jocuri la începutul acestui an, Panasonic prezintă o actualizare de firmware care permite rezoluția 4K2K atât pentru tehnologia VRR (rată de cadre variabilă) cât și pentru HFR (rată de cadre ridicată). Același nou firmware asigură suport pentru Dolby Vision VRR până la 60Hz. Ca urmare, televizoarele Panasonic oferă o experiență incredibilă de joc prin HDMI2.1, care se adăugă la calitatea și acuratețea cunoscută a imaginii Panasonic.

Actualizarea adaugă o nouă opțiune „4K120Hz Bypass Mode” în meniul de setări pentru imagine. Când această opțiune este aleasă, se activează modul 4K2K VRR care elimină mai multe etape de procesare a imaginii (similar cu modul Pure Direct al Panasonic).

Noua actualizare de firmware este destinată tuturor modelelor din 2021 care acceptă HDMI2.1 (pentru Europa: toate modelele JZ și JX940 și superioare).

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *