Huawei împreună cu Selly și-au propus să ofere șansa tinerilor consumatori să devină vloggeri prin intermediul camerei HUAWEI nova 9

Cel mai recent video al lui Selly, alături de membri 5GANG și fani, filmat integral in 4K cu HUAWEI nova 9

 

București, 29 noiembrie 2021 – Selly – împreună cu alți membri 5GANG – au filmat cel mai recent video integral cu telefoane HUAWEI nova 9. La realizarea materialului au participat și 5 fani ai trupei selectați prin intermediul concursului Huawei dedicat, care s-a desfășurat în lunile octombrie și noiembrie ale acestui an. Demersul evidențiază calitățile video deosebite ale camerelor cu care este echipat cel mai recent model de smartphone Huawei. Seria telefoanelor nova este disponibilă pe www.huaweistore.ro, la prețul de 1.499 lei pentru modelul HUAWEI nova 8i și 2.499 lei pentru HUAWEI nova 9, cât și în magazinele rețelelor de retail partenere și la operatorii de telecomunicații.

Imagine 1 (3) (1)

Cel mai recent video al lui Selly, postat pe canalul său de YouTube, a fost realizat cu 13 telefoane HUAWEI nova. Tema materialului este un joc de-a v-ați ascunselea între membri ai 5GANG și 5 dintre fanii acestora, selectați prin intermediul concursului HUAWEI desfășurat în perioada 20 octombrie – 12 noiembrie 2021. Materialul a fost filmat la Craiova, pe stadionul ”Ion Oblemenco”, în a doua parte a lunii noiembrie.

Imagine 1 (1) (1)

Pe lângă filmările statice, realizate în medii dedicate, telefoanele au fost folosite și pentru realizarea secvențelor cu lumină naturală puternică sau difuză, în interior sau afară, în mișcare, sau chiar alergare, punându-se, astfel, în evidență calitatea sistemului de camere cu care este echipat smartphone-ul HUAWEI nova 9.

HUAWEI nova 9 are specificații tehnice extinse de filmare 4K, cum ar fi înregistrarea continuă față/spate, stabilizare video AIS și Night Selfie Videocare, caracteristici care au fost folosite intens în cadrul materialului realizat de Selly.

Telefonul ideal pentru vlogging

 Imagine 1 (2) (2)

Modul în care conținutul este realizat și consumat se schimbă. Mulți oameni preferă să comunice prin video – fie că este vorba de videoclipuri scurte, apeluri video, meme sau vloguri, așa cum este și exemplul materialului realizat de Selly. Vlogging-ul este în creștere, asociat în principal cu tendințele social media, iar HUAWEI nova 9 este plin de caracteristici inovatoare care ajută utilizatorii să se exprime.

Ideal pentru o experiență excelentă de vlogging, HUAWEI nova 9 dispune de o cameră frontală de 32MP de înaltă rezoluție. Similar camerei din spate, filmarea video 4K dispune de un senzor de stabilizare a imaginii susținut de inteligență artificială, AIS (AI Image Stabilizare) Video. Acestea permit utilizatorilor să surprindă imagini de înaltă definiție cu ei înșiși în timp ce vorbesc, precum și evenimentele interesante care se întâmplă în jurul lor.

Datorită înregistrării continue față/spate, utilizatorii pot comuta între camerele din față și din spate, permițându-le să surprindă în mod fluid povestea lor într-un singur fișier video. Înregistrarea video dual-view permite utilizatorilor să prezinte reacția lor live la evenimente, folosind simultan camerele din față și din spate fără editare necesară. În plus, pentru imagini de ansamblu și detalii, aceștia pot surprinde imagini de aproape și în unghi larg, în același timp.

Cu aplicația Petal Clip, utilizatorii pot alege cu ușurință dintr-o varietate de șabloane video și teme înainte de a posta vlog-urile sau alte videoclipuri pe social media, în cel mai scurt timp. În plus, procesele de editare complicate au fost raționalizate datorită Căutare Video și Creare Video One-Click. Utilizatorul introduce un cuvânt cheie pentru imaginile sau videoclipurile pe care le caută în Galerie și dispozitivul poate identifica inteligent orice canal media relevant și se poate începe editarea pentru realizarea rapidă a materialelor dorite.

Telefonul permite surprinderea momentelor remarcabile atât prin video-uri, cât și fotografii, indiferent de momentul zilei sau de intensitatea luminii. Datorită sistemului Ultra Vision Camera System, care include o cameră principală de 50MP RYYB Ultra Vision, o cameră cu unghi ultra-Wide 8MP, o cameră de 2MP, și o cameră macro de 4cm, utilizatorii HUAWEI nova 9 pot imortaliza portrete remarcabile, panorame, fotografii de oraș sau prim-planuri. Utilizând modurile dedicate pentru fotografie pe timpul nopții, cum ar fi Extreme Night Trage și Night Portret, utilizatorii pot avea parte de poze la o calitate excelentă, luminoase, dar nu supraexpuse, ale imaginilor realizate în lumină scăzută.

Designul extraordinar de elegant și ultra-ușor, camera puternică, performanța ridicată și autonomia mare a bateriei sunt elementele care caracterizează seria Huawei nova. Mai multe detalii despre cele două telefoane ale seriei sunt disponibile pe www.huaweistore.ro.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *