Technics anunță noul CD Player / Receiver compact cu capabilități de rețea ca parte din noua serie Premium C600

București, 4 ianuarie 2022 – Technics anunță lansarea noului CD player receiver compact cu capabilități de rețea SA-C600, care face parte dintr-o nouă serie numită Premium C600. Acest nou model se alătură sistemului de difuzoare compacte de înaltă performanță numit SB-C600, care a fost lansat în decembrie 2021.

SA-C600 este un complement pentru portofoliul Technics, umplând golul dintre sistemele de difuzoare compacte all-in-one, cum ar fi C70MK2 și sistemele cu componente cu adevărat separate, cum ar fi sistemele C700 și G700”, spune Frank Balzuweit,  European Technics Product Manager. „Există o cerere mare pentru astfel de produse – un receiver compact, extrem de elegant, dar care reprezintă o componentă performantă, ce acoperă exact nevoile atâtor iubitori de muzică modernă și audiofili entuziaști”, a adăugat el. Balzuweit mai explică: „În timp ce mulți ascultători serioși de muzică vizează o soluție poziționată clar deasupra sistemelor tipice all-in-one, receiverele compacte precum SA-C600 oferă opțiunea de a conecta practic orice sistem de difuzoare la alegere. Acest lucru permite un nivel general de performanță care nu este posibil cu soluții all-in-one, dar fără a fi nevoie de utilizarea mai multor componente în mediul de acasă”.

Desigur că noul SA-C600 moștenește tehnologia sofisticată de amplificare complet digitală bazată pe procesorul JENO, care este fundamentul ferm pentru o putere solidă și reproducerea dinamică a muzicii tipice tuturor produselor Technics. Cu toate acestea, receiverul CD compact cu capabilități de rețea SA-C600 răspunde și la cerințele în continuă creștere pentru cea mai largă conectivitate și flexibilitate.

Din acest motiv, SA-C600 deține un număr impresionant de caracteristici importante și specificații:

  • Design elegant al sertarului pentru CD, plasat în partea superioară
  • Putere de 2 x 60 W la 4 ohmi, pentru acoperirea completă și dinamică a camerei
  • Amplificatorul complet digital proprietar Technics, bazat pe procesorul JENO (Jitter Elimination and Noise-Shaping Optimization), (eliminarea bruiajului și optimizarea formei undei sonore)
  • Sursă de alimentare cu zgomot de fond redus
  • Reglaj individual Space Tune pentru fiecare canal (stânga / dreapta) cu opțiunea suplimentară “InC600-shelf” (amplasare pe raft)
  • Intrare Phono de înaltă calitate pentru doza de pickup MM
  • Intrare optică digitală cu funcție de pornire automată la detectarea semnalului de la sursă, foarte util pentru conectarea televizorului
  • Ieșire pentru subwoofer
  • Tehnologie Chromecast built-in pentru capabilități multiroom și acces la servicii de streaming
  • Compatibilitate cu Spotify Connect, TIDAL, Deezer, Amazon Music
  • Internet Radio / DAB / FM
  • AirPlay 2
  • Decodare MQA

 

SA-C600 va fi disponibil în Europa din februarie 2022. Va avea o carcasă elegantă cu placă din aluminiu anodizat la partea superioară, cu culoare la alegere dintre argintiu și negru.

Receiverul CD compact cu capabilități de rețea SA-C600 se alătură sistemului elegant de difuzoare compacte de înaltă performanță – SB-C600 – care a fost introdus în decembrie 2021. Acest sistem de difuzoare este, din punct de vedere sonor și estetic, o potrivire ideală pentru performanța de înaltă calitate a receiverului CD compact cu capabilități de rețea SA-C600; împreună formează seria Premium C600, o combinație atractivă, cu standard audiofil, care stabilește noi niveluri de reproducere a sunetului și de design în interiorul casei moderne.

Despre Technics

Technics este marca produselor audio hi-fi deținute de Panasonic Corporation, cu reședința principală în Osaka, Japonia. Brandul Technics a fost fondat în 1965. Impulsionate de un efort constant pentru inovație și excelență în domeniul audio, nenumărate componente hi-fi legendare au fost lansate de marca Technics, multe dintre ele stabilind noi standarde în lumea audio.

 

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse și soluții pentru clienți în domeniul electronicelor de consum, aplicațiilor rezidențiale, auto, a soluțiilor profesionale și a echipamentelor industriale. Compania Panasonic care, în 2018, a aniversat 100 de ani la înființarea sa, este activă la nivel global, fiind prezentă acum în 522 de sucursale și 69 de societăți asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 54,02 miliarde EUR (6,698.8 miliarde yeni) în anul încheiat la 31 martie 2021. Dedicată în permanență atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viață mai bună și o lume mai bună pentru clienții săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *