Schimbă furnizorul de energie în condiții inedite: prima lună este gratuită! Marele premiu este de un an de energie electrică gratuită!

Restart Energy, un furnizor de energie electrică și gaz în continuă expansiune, oferă acum clienților noi veniți o lună de energie electrică gratuită în cadrul concursului publicat de companie pe pagina oficială de Facebook: bit.ly/daRestartenergiei. Premiul cel mare, un an de energie electrică gratuită, va fi oferit unui singur câștigător, ales prin tragere la sorți.
Restart Energy lansează către potențialii clienți o provocare greu de ignorat: schimbă furnizorul de energie și vei fi răsplătit cu o lună de energie electrică gratuită! Mai mult, participi și la tragerea la sorți pentru premiul cel mare: un an de energie electrică gratuită. Un concurs cu adevărat original și nemaiîntâlnit până acum.

Pentru a participa la concurs trebuie să parcurgi doi pași simpli:

1. Trebuie să dai Like postării concursului pe acest link: bit.ly/daRestartenergiei

2. Trimiti un mesaj privat companiei Restart Energy pe pagina de Facebook cu numarul de telefon si adresa de email: https://www.facebook.com/RestartEnergyOne/

Schimbarea furnizorului se efectuează gratuit și fără birocrație pentru client, toate procesele sunt duse la capăt de către Restart Energy.

Tarifele companiei sunt disponibile online, unde se poate efectua inclusiv o simulare a facturii de energie și gaz.

Restart Energy, ca parte a Armand Group, o companie prezentă pe piața de energie încă din 2009, pune la dispoziția clienților săi întreaga expertiză în acest domeniu. Prețurile avantajoase sunt posibile datorită procesului de schimbare a furnizorului, care se desfășoară online, nefiind nevoie de sucursale fizice. Restart Energy, prin parteneriatele sale, are reprezentanți pe întreg teritoriul României

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *