Lantul de farmacii Professional Farmaline si-a lansat magazin online

Incepand cu luna octombrie, reducerile, promotiile si sfaturile specialistilor lantului de farmacii Professional Farmaline sunt doar la un click distanta. Te anuntam prin acest comunicat de presa de lansarea magazinului online pfarma.ro, unde poti opta intre a-ti fi livrate produsele prin curier rapid ori a le rezerva in cea mai apropiata farmacie
Professional Farmaline
Professional Farmaline
Din dorinta de a fi cat mai aproape de clienti, Professional Farmaline vine in intampinarea nevoilor acestora cu un magazin online usor de navigat, bine organizat, ce pune la dispozitie o gama diversificata de produse. Acesta este structurat pe trei sectiuni principale:

• Medicatie pe afectiuni – iti permite sa selectezi sexul si afectiunea de care suferi din doar doua click-uri, apoi esti indrumat catre produsele care pot fi administrate in cazul tau.

• Categorii de produse – Cosmetice, Ingrijire personala, Mama si copilul, Medicatie pe afectiuni, Tehnica medicala, Viata sexuala, Vitamine si suplimente, toate structurate pe subcategorii.

• Dictionar medical – gasesti explicatiile de care ai nevoie pentru fiecare termen medical de la A la Z, astfel incat sa fii un pacient informat.

Farmacia online marca Professional Farmaline te mai intampina cu pagini speciale cu reduceri, noutati din domeniu si idei de cadouri. Nu lipsesc informatiile de sezon legate de produsele potrivite fiecarui anotimp si nici produsele bio. De asemenea, ai acces la cele mai vandute si votate produse, astfel ca vei fi ghidat in alegerile pe care le faci la fiecare pas.

Daca vrei sa aprofundezi domeniul sanatatii, colaboratorii Professional Farmaline te asteapta si pe blogul magazinului online cu articole bine documentate.

Te asteptam sa ne faci o vizita virtuala! Profita de reducerile din acest sezon!

www.pfarma.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *