Cabina foto de la i-Ventz, recuzita must have pentru petreceri de nunta reusite

amintirile proprii dar si ale participantilor care ne onoreaza la petrecere. Daca in anii precedenti fantanile de ciocolata, candy barurile si perdelele de aburi faceau deliciul invitatilor, acum lucrurile stau cu totul altfel si asta pentru ca mirii si invitatii au nevoie de mai mult pentru a memora clipele deosebite.

Pentru a face din evenimentul mult visat unul de poveste trebuie integrate si accesorii interactive ce anima petrecerea si ii lasa pe cei ce le folosesc sa devina personaje principale alaturi de miri, nasi, domnisoare si cavaleri de onoare.

Un astfel de obiect de recuzita care transforma o nunta banala in una cu adevarat memorabila se numara cabina foto de la i-Ventz. Acest accesoriu prevazut cu tehnologie de ultima generatie ofera un plus de dinamism petrecerii de nunta. Invitatii patrund, cu ajutorul gadgetului, mai rapid in atmosfera de basm creata. Tema petrecerii este digerata usor, fapt ce se vede pe fetele zambitoare ale participantilor. Mai putin crispati din pricina bliturilor, mai naturali si relaxati, prietenii si apropiatii din familie se destind cu aceasta cabina foto.

Cabina foto solutie complexa si completa de divertisment

i-Ventz nu doar ca furnizeaza cea mai noua modalitate in materie de divertisment pentru petreceri, dar vine si cu pachete complete ce includ accesoriile potrivite temei evenimentului, astfel incat in final participantii sa beneficieze de albume foto desavarsite.

Cabina foto nunta  cu oglinda magica propune imagini memorabile captate intr-un mod simplu dar orginal. Fata de fotografiile clasice, in care se observa cu usurinta zambetele fortate ale participantilor, in cele captate cu ajutorul  camerelor DSLR integrate in cabina, se vad bucuria reala si placerea copilareasca de a fi parte activa la eveniment.

Pentru ca este usor de folosit,  are constructie robusta si rezistenta ridicata la socuri, poate fi amplasata fara probleme in orice zona a localului.  Dealtfel solutia propusa de i-Ventz este accesibila atat tinerilor familiarizati cu tehnologia moderna cat si varstnicilor mai putin obisnuiti cu dispozitivele touch screen. Pozele captate au aceiasi calitate deosebita, indiferent cine este cel care lanseaza comanda, iar plusul de energie este oferit chiar de modul interactiv de operare.

Cabina foto oglinda magica, recuzita accesibila pentru toate bugetele

Solutiile interactive propuse de echipa  i-Ventz sunt accesibile indiferent de buget. O cabina foto ieftina nu face decat sa anime petrecerea care invita la distractie si voie buna. Pentru ca ideile inovatoare sunt sursa de inspiratie pentru organizatori si participanti, cabina foto nunta vine cu toate accesoriile necesare pentru realizarea albumelor de nunta. Astfel in final fiecare invitat se bucura de imagini  tematice personalizate cu logo-ul ales de miri.

Atat tanarul cuplu cat si participantii pot rememora dupa finalul evenimentului, acele clipe minunate generate de folosirea cabinei foto nunta.

Nu doar ofertele de pret impresionante propuse de i-Ventz sunt factor pentru voia buna si clipele de placere furnizate, ci si seriozitatea cu care fiecare membru al echipei isi indeplineste sarcinile…si pentru ca in ziua nuntii mirii trebuie doar sa petreaca, responsabilitatea obtinerii imaginilor perfecte trece in seama profesionistilor i-Ventz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *