Avantajele jucariilor sexuale

Desi sunt privite cu scepticism, jucariile sexuale au o sumedie de avantaje atat la nivel individual, cat si in ceea ce priveste viata de cuplu.

Jucariile sexuale nu sunt limita intimitatilor, ci dimpotriva modul in care poti destinde un moment amoros sau o zi incarcata.

Daca anterior ne simteam rusinati de ideea de a pasi intr-un sex shop si de a achizitiona fel si fel de jucarii sexuale, astazi acest lucru incepe sa fie un factor la fel de normal precum mersul clasic la cumparaturi pentru casa. Acest lucru se accentueaza pe zi ce trece avand in vedere faptul ca sex shop-urile de cartier s-au transformat in magazine online, unde fiecare comanda se desfasoara in perfecta discretie. Nimeni nu va sti ce se ascunde dincolo de contul si adresele personale, dar nici ambalat in acea cutie care va fi preluata si livrata ulterior in perfecta discretie. Acest fapt ne confera un plus de incredere in fortele noastre proprii si in fanteziile intime, motiv pentru care dorinta de a experimenta noi lucruri si experiente chiar si in viata noastra intima.

Prin intermediul unui sex shop poti rescrie un nou film direct la tine in dormitor, poti trai la maxim Fifty Shades of Gray, filmul care a pus amprenta in gandurile tuturor fanilor si care ne-a destins in materie de intimitati.

Iata si principalele avantaje pe care ti le ofera jucariile sexuale

In primul rand, jucariile sexuale au fost concepute pentru a spori calitatea vietii sexuale acolo unde este nevoie de mult mai mult extaz pentru implinirea vietii intime. Acestea ajuta cuplurile sa treaca la un alt nivel, debarasandu-se de tot ceea ce inseamna clasic si monotonie. Asadar, putem spune ca intr-un cadru reusit, acolo unde exista multa dedicare si incredere in partenerul de viata, astfel de jucarii sexuale vor veni drept o nota de completare pentru mentinerea unei relatii de lunga durata.

Totodata s-a dovedit stiintific ca o viata sexuala implinita reduce incidenta bolilor cardiace, datorita fenomenului de contractie a muschilor inimii cat si a celor corporali, fapt ce duce la eliminarea stresului din vremurile cotidiene. Astfel, jucariile sexuale nu au varsta, nu cunosc bariere si sunt ideale pentru oricine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *