ATEN anunta disponibilitatea in Romania a mixerului multicanal UC9020, premiat la Computex 2019

ATEN UC9020 simplifica semnificativ procesul din spatele unei transmisii video live

Bucuresti, Romania (10 martie, 2020) – ATEN International, lider mondial in solutii de conectivitate AV/IT si sisteme complete de administrare, anunta disponibilitatea pe piata din Romania a mixerului AV multicanal premiat cu distinctia „Best Choice” la Computex 2019 – UC9020 – care a fost conceput pentru streaming live si dotat cu functionalitate multipla.

ATEN UC9020 este un dispozitiv portabil multifunctional, creat pentru studiourile de transmisii live. Acesta integreaza un switch video HD, capabilitati de streaming, un convertor video, un splitter si un mixer audio intr-un singur pachet, cu format compact. Sunt asigurate suport pentru 3 porturi HDMI, cu functie de streaming 1080p, o aplicatie de editare video si management al calitatii pentru platforma de streaming live. Iar multumita aplicatiei pentru dispozitive mobile, operarea este mult simplificata, caci nu necesita utilizarea unui computer. Drept urmare, solutia este adecvata atat pentru utilizatorii din segmentul Enterprise, cat si pentru cei incepatori, acestia avand posibilitatea de a se conecta simultan la doua platforme, precum Facebook si YouTube, adresandu-se astfel unui public mai larg.

Suntem fericiti sa lansam in Romania primul dispozitiv menit sa faciliteze procesarea audio si video 4K in timp real, precum si streamingul live pe internet. ATEN este aproape de clientii sai, fie ca sunt mici studio-uri de productie sau influenceri din mediul online, si le pune la dispozitie un instrument care le va simplifica considerabil munca. Una dintre principalele provocari pe care le intampina un creator media este timpul de post-procesare si costul echipamentelor folosite in aceasta operatiune. Dispozitivul ATEN va facilita crearea si lansarea mult mai rapida pe Internet a continutului video la o calitate maxima. Ne vom putea astfel bucura cu totii de mai mult continut, livrat mai repede”, a declarat ing. Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania.

Indiferent ca este vorba despre promovarea unor produse, conferinte si sedinte, expozitii restranse, prezentari, cursuri sau chiar transmisii live personale, ATEN UC9020 reprezinta alegerea ideala pentru toate categoriile de utilizatori. El reduce semnificativ complexitatea setarilor necesare pentru operarea echipamentelor traditionale din domeniul transmisiilor live, asigura o portabilitate sporita si este deosebit de usor de operat, multumita posibilitatii utilizarii unui dispozitiv iPad ca interfata de utilizare. Din aceste motive, UC9020 a obtinut premiul „Best Choice” la Computex 2019, confirmand succesul eforturilor depuse de ATEN pentru a dezvolta produse care sa ofere cea mai buna experienta in utilizare.

ATEN isi propune sa prezinte beneficiile lui UC9020 unui numar cat mai mare de utilizatori interesati de astfel de echipamente. De aceea, anunta disponibilitatea modelului pentru testare, oferind in acest fel organizatiilor independente posibilitatea de a evalua in regim propriu, dupa propriile exigente, performantele si capabilitatile acestuia. Pentru mai multe informatii cu privire la testarea lui UC9020, luati legatura cu reprezentantii ATEN. Pentru mai multe informatii despre ATEN UC9020, vizitati pagina web dedicata acestuia.

Despre ATEN

Infiintata  in anul 1979, ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277), este cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT si solutii de administrare. Incluzand solutii KVM, solutii A/V profesionale si solutii inteligente de alimentare,  gama de produse ATEN conecteaza, administreaza si optimizeaza echipamentele electronice din mediile corporate, guvernamental, educatie, media si transporturi. ATEN detine peste 570 de brevete inregistrate la nivel international si o echipa de cercetare ce asigura un flux constant de solutii inovatoare, de unde rezulta un portofoliu cuprinzator de produse disponibile la nivel mondial.

Avand sediul in Taiwan, ATEN International Co., Ltd. s-a extins si are astazi subsidiare in China, Japonia, Coreea de Sud, Belgia, Australia, S.U.A, Regatul Unit, Rusia, Turcia, Polonia, India si Romania – cu centre de cercetare in Taiwan, China si Canada.

Pentru mai multe informatii despre ATEN, vizitati www.aten.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *