ViewSonic a primit distinctia de Partener Intel Titanium

Bucuresti, Romania (5 februarie, 2021) – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a anuntat ca a primit prestigioasa distinctie de Partener Intel Titanium in cadrul noului program Intel® Partner Alliance. Acest premiu demonstreaza importanta ViewSonic in alianta sa strategica cu Intel, dar si avansul tehnologic pe care il are datorita solutiilor sale interactive de afisare si tablelor digitale, dedicate atat educatiei, cat si mediului de afaceri.

“Acceptam cu bucurie acest premiu, care reprezinta un moment important in istoria ViewSonic, caci reprezinta recunoasterea sa ca membru esential al Intel Partner Alliance,” a spus Craig Scott, CTO la ViewSonic si Presedinte la ViewSonic EME/ANZ, completand: “Parteneriatul nostru cu Intel a permis de-a lungul ultimilor doi ani sa raspundem cerintelor actuale, iar solutiile noastre inovatoare au remodelat lumea digitala atat in mediul de afaceri, cat si in educatie – de la spatii de sedinte, la sali de clasa si mai mult. Mai departe, vom beneficia de si mai mult acces timpuriu la tehnologiile Intel, care ne vor ajuta sa dezvoltam solutii de ultima ora, pentru a asigura beneficiile reale de care au nevoie clientii nostri.”

ViewSonic a primit statutul de Partener Intel Titanium – cel mai inalt nivel pe care il poate ocupa un membru al aliantei – datorita colaborarii cu Intel in vederea implementarii inteligentei artificiale si a solutiilor de deep learning in ecosistemul myViewBoard, dar si pentru utilizarea tehnicilor computerizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor in cazul invatatului de la distanță si muncii de acasa. Solutiile inovatoare ViewSonic in domeniul IoT corespund la randul lor viziunii Intel in ceea ce priveste dezvoltarea si promovarea de noi tehnologii, intr-o lume tot mai dependenta de date. Odata cu statutul Titanium, ViewSonic dobandeste acces exclusiv la resursele Intel, pentru a furniza cele mai avansate produse si solutii clientilor sai.

 

ViewSonic colaboreaza cu Intel inca din anul 2018 pentru a dezvolta ecrane interactive si table digitale avansate pentru spatii de lucru si sali de clasa. Printre rezultatele acestei colaborari se numara cea mai noua solutie ViewSonic myViewBoard Sens cu inteligenta artificiala, care integreaza setul Intel OpenVINO, pentru a oferi recunoasterea expresiilor faciale si indexarea starii de spirit. Aceasta solutie masoara raspunsul emotional al publicului, oferindu-i prezentatorului sau profesorului feedback in timp real, pe durata prezentarii. De asemenea, din aceasta colaborare au mai rezultat dezvoltarea de produse ViewBoard cu certified Solutii IoT certificate Intel® pentru Punerea pe Piata (Market Ready Solutions –Intel ® IMRS) si plugin-ul MyViewBoard pentru solutia Intel Unite®.

In calitate de partener esential recunoscut Intel, ViewSonic isi propune sa ofere o tranzitie usoara si sigura catre invatamant la distanta si munca de acasa. ViewSonic continua sa colaboreze cu Intel si cu intregul ecosistem pentru a pregati calea catre o lume axata pe d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *